fredag, mai 13, 2011

Noe spirer og vokser, annet ikke ..

I akvariumet så spirar Solfrids stokkroser men i midten, Ekorrngresset og til høyre, Hässlebrodd, der er det ikke et tegn til liv..

Av gevinsten erteblomster er spireevnen liten hva gjelder to av sortene. Wiltshire Ripple spirte som bare den og er plantert ute men  Matucana og Blue Velvet har kun spirt med to planter hver, det synes jeg er dårlig uttelling..

Så er det gøy å se at det er liv i mine barrotsplanter men den ene ser det dårlig ut med..Heuchera ‘Tiramisu’ vil liksom ikke helt vise seg, eller egentlig ikke als..

Hva gjelder leveransen fra Zimtrade vet jeg ikke, fortsatt er de to Eucomis comosa som ikke har vist seg og Tricyrtis ‘Blue Wonder’ har jeg heller ingen tro på, den andre,Tricyrtis ‘Empress’, kom jo med en gang. Men der kanskje jeg heller burde legge skylden over på posten som ikke var åpen da den skulle.. Men, jeg skal vel ikke gi opp enda!

3 kommentarer:

Tullik sa...

Heisan. Har ikkje vore innom hos deg på nokre dager, men jammen skjer det hos deg og så flink som du er til å dokumentera og leggja ut !! Etter besøk hos min hage venn og bilder hos deg blir eg meir og meir fasinert av heuchera plantene. Byrjer kjenna at det blir ei sånn "bare må ha" plante. Krysser fingre for godt hagevær i helga. ha det godt.

Ina sa...

Det var lidt kleint med spiringen på dine latyrus. Ærgerligt. Du må prøve igen, det er ikke for sent endnu ;-)
Det er fine Heuchera du har.

Beyond My Garden sa...

That one Heuchera doesn't look too good, but everything else looks pretty healthy
nellie