Kjøkkenhagen 2021 -

   
2021
kjhagen3

 

Gruppe 1: Bälg

1. Bondbønne 13.5

2 Bondbønne 13.5

3. Priklet persille 13.5, + polkabeta 18.5 + ruccola 18.5 – Borlotti bønner

4. Priklet persille 13.5 – Yin Yan bønner

Gruppe 2: Kål

5. Mainepe Goldball  2 rader 9.5 + priklet stangselleri 13.5+ Gold ball igjen 21.5

6. Pak Choy (priklet) + mix rødbeta 9.5 + pluggplanter rødbeter 13.5

7.Spinat & rädisa (15,4) og Pak choy 21.5

8. (vitlök satt höst 20!) + noen vårløk røtter

Gruppe 3: Løk

9. vitløk lengs kanter og litt spinat 23.4 + div rødbetor + spinat 1.5+ pak choy 21.5

10. Rosa gul kepaløk , Roccula & Asia  salat 1.5.

11. Gurka cafe de paris

d. agurk

12.Frilandsgurka

17. Sjarlott løk & romano salat 1.5.

Gruppe 4: Potatis

13. salatplanter 13.5 + pak choy 21.5

14. svartkålplanter + selleri 13.5

15.Majrova 2.5 + svartkål salat 13.5

16. Potet ny 2.5 + potet Am. 13.5 + spinat og ruccola 18.5

Gruppe Annet:

17. Sjarlott løk og diverse annet

18. erter 13.5+ squash

19. VEDJE 13.5 

20.Frilandsgurka

21 Gurka Cafe de paris

________________

22. Vedje 2.5

23. Vedje 3.5

24. Vedje 3.5

______________

25. Vedje 13.5

26. Vedje 13.5

27. Vedje 13.5 

___________________

28. Vedje (pl 20)

29. Eplegurka

_________________________

A grønkål svart + grønn

B grønn kål – rød

C squash

_______________

33 - 35. Jordgubbar (pl 20)

40. Socker ärt 2.5 + 13.5

41. Märgärt 2.5 + 13.5 div betor 27.6

42. Märgärt 2.5 div betor 27.6

43. Socker ärt 2.5 + 13.5 div betor 27.6

__________________

Tillägg:

Sockerärt bredvid gamla päronträd 2.5

margert under pæretre 13.5

Bondböna Red Epicure längs svarta vinbär, framför kasse 4 och bakom kasse 8 (2.5)

Margert foran solbær ved trappa 

______________________________________________________________________

Rotation

image[2]_thumb[2] 

Ingen kommentarer: