tirsdag 24. mai 2011

Enda en dag med vind..

Det blåser virkelig ute om dagen, men om sant skal sies så blåser det ikke såå mye lenger nede i min hage. Nå merkes det at jeg er omgiven av alle disse hekker. Nesten lunt her faktisk, men oppe på terrassen må jeg nesten holde meg fast. Det har nesten ikke regnet idag, det kom kun et par få stenk på ettermiddagen.

Den hvite blomstringen fortsetter. Til stadig er det noe nytt som tar over, herlig. Med litt varme og så hadde det blitt full fart på syrinen, nå er det fremst de i garasjeinfarten som blomstrer.

Bortsett fra at jeg rakk slå plen for andre gang i år (hmm, syntes regeringen sa han skulle ta den, det er jo han som vil ha det elendige gresset..) og luket ferdig på forsiden, så har jeg endelig begynnt med muren på forsiden. Mange år siden nå som den ble malt. Trengte først pusses litt for å dekke over hull og rift. Male blir vel til helgen, men da er det spådd dårlig vær (bombe..) men nå er jeg altså igang, altid noe..

Først igang med murpuss tok jeg like så godt og begynnte med trappa og. Det har jeg tenkt i mange år men det har liksom aldri blitt til det. Akkurat nå lyser det mellom trinnen og jeg må frem med kraftvask for å fjerne mosen, men jeg tenkte jeg kunne male den grå etterpå.. Mørkegrå kanskje, trinnen er av skiffer så då virker dem lysere..

Jeg skal ikke klage, regeringen har gjort en innsats. Han fikk endelig borret hull i takpannene jeg hentet hjemme forrige sommer, litt ‘antikk’ gjennbruk altså.. (vil du se nærmre på dem kan du se HER).

3 kommentarer:

Ina sa...

Her blæser det også med en strid vestenvind. Jeg ville ønske, at jeg havde hække som dig, der virkelig gav læ.
Skøn syren. Jeg har lige plantet stor konval, så den bliver vel som din næste år :-)
Ha' en god aften
Ina

krepsemor sa...

Her skulle det blåse med storms styrke, men det er faktisk ganske stille her! Hmm, tror de bommet med værmeldingen i dag. Da får vi tro at det blir finevær til helgen likevel da ;)))
De rustne takpannene med syltetøyglass og lys ble skikkelig stilige! Gjenbruk er gøy, og særlig når de har en slik vakker patina!

Helene Orskaug sa...

Du er iherdig, Mia! Veldig flink til å holde på! Det er jo så koselig hos deg..har nevnt det før, tror jeg:o)

Jeg vet ikke om du så på inlegget mitt at jeg har gitt utfordringen videre til deg..?

Det er selvfølgelig helt frivillig!! :-)

Ha det fint så lenge!

Helene