tirsdag 31. mai 2011

Mørk som natten..

Nå har det regnet heftig siden igår kveld, derav de mørke forsommernatten. Med så mye skyer er det ikke lett for solen å slippe til.. Mørk som natten er også min Geranium phaeum Samobor, denne elskling fra fjoråret, blev helt begeistret over den. At den har frøsått seg så villig, både av seg selv i naturen og at jeg satt frø (visste jo ikke at den var såå spireglad..) ser jeg som et ekstra pluss, den er tross alt lett å luke vekk skulle det bli for mye av det gode..

Begynnt med blomster har også den ene av de to Rhododendronbuskene som jeg flyttet på seint på sommeren ifjor. Rhododendron ‘Oudijks sensation’, men blixt ser den lysere ut enn den er. Så da gikk det bra å flytte dem, i hvert fall den ene..

Og hvilken herlig farge fikk ikke prakthumleblomsten, Geum coccineum ‘Borisii’ i regnet og mørkret. En varm oransje farge, nesten mot brun.

Og Trollius x cultorum ‘Orange Crest’, Ballblomsten fra forrige våren på hagemessa, hver gang jeg ser den ønsker jeg at jeg kunne male! Den viser seg også på sitt beste  en dunkel kveld. Riktig så kraftig og fin har den blitt iår også. Nå håper jeg på sol og lysere bilder.

8 kommentarer:

Turid sa...

Geraniumen var "mørk som natten", men du verden så nydelig! De andre var også flotte. Nydelig farge på ballblomen!
Ha en fortsatt fin dag!

November- symra sa...

Rart med det, noen blomster tar seg absolutt best ut i skumringen.
Nydelige ballblom, med ørsmå lyseblå forglemmegei som kontrast. Flotte bilder!

Linda sa...

Den samme geraniumen fikk jeg i gave fra de vi leide rom hos i danmark, og gjett om jeg var glad. Jeg har prøvd å så den... nå skal jeg jammen gå å se om det har kommet noen spirer:) Et herlig knippe blomster, nok en gang.

Unknown sa...

Himmel, vad vackert, Mia!!! Tack för att du delar med dig:)
Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Underbart vackra blomster, vilka färger!
Agneta kram

Suss o Kai sa...

Vad vacker Geranium phaeum Samobor du har, läcker färg. Kram Suss

Lisa sa...

Vilken färgprakt! Det mörka och orangea skulle passa bra tillsammans. Det blir väldigt snygga bilder när det är mörkt. Mindre störningar av allt det gröna.
Tack för skönheter en tisdag!
Myys!

... sa...

Så fine farger blomstene får i skumringen :) Storkenebben var helt nydelig med sin mørke farge. Og ballblomen er fantastisk fin. Jeg har også en som akkurat nå pynter opp i hagen.

Fine bilder :)