torsdag, mai 26, 2011

Ja, nå er det vel bare solen og varmen som mangler..

Jepp, solen, varmen og gulvmalingen altså.. Årets prosjekt ‘fikse terrassen’ går sakte men sikkert videre. Man rekker (eller orker..) ikke alt med en gang, men ikveld tok jeg meg i kragen og gjennomførte den så lenge planlagte turen til IKEA, endelig, for nå var det ikke mange bord igjen i butikken .. Regeringen hjelp til og med til med monteringen, og prøvesitting, sen kom regnet..

Solstolene og borden er IKEA’s Äpplarö modeller, passer meg fint for det er det samme som jeg kjøpte til baksiden forrige året. Tre små bord sammen mellom solsengene så kan ungdomer (og voksne !) møblere slik det passer for dagen.. Så, nå kan solen bare få lov at komme.

Pottene står der dem. Jeg har fortsatt noen honningsbuskplanter og kärleksgräs som skal planteres, men de er fortsatt litt for små. Den meste grønne her står nok vegitasjon bak for, og villvinet som begynner skjyte ut sine blad. Misstenker potteplantene også venter på varme.. og har stagnert litt i utviklingen.

Igår malte jeg spisemøblene også, derfor er dom kanskje ikke like støvete av pollen slik som benken er.. Ikke akkurat en interiørblogg dette. Fortsatt innstilt på å male gulvet sandfarget og putekassen skal skiftes ut, til en i tre som passer til det andre. (plastikkboksen kommer godt med til putene i boden..). Så, når det blir sommer skal jo også seilet på plass, enda har ikke været lokket det ner fra loftet.. Men, tross alt, det går fremover !

7 kommentarer:

Thusnelda sa...

"Når du roper på sommeren så kommer den!"
Dette må bli bra, supert :o)

Marit sa...

Dets er kjempefint ut hos deg! Ja, nå mangler bare solen og varmen. Det er kommet nok regn nå...

marit´s,,, sa...

Blomster ,planter og viii trenger sol og varme nå.
Fine bilder du har det koslig Marit.

Ruben sa...

Vilka trevliga sittplatser du har. Matbordsdelen är väldigt fint färgavstämd. Bra målat!!

Ha det gott!
/Ruben

Lisa sa...

Nej men fy dig, fy dig! Jag vill absolut ha samma solstolar! De är jättesnygga! De blå/vita dynorna skulle passa perfekt här. Nu måste jag kolla IKEA...
Här är vädret helt knas. Sol ena stunden och sedan störtregn... Har alltså ingen lust att gå ut och pyssla.
Jag hoppas att ni får sol i helgen, så du kan mysa i dina nya möbler!

Emelie Viklund Hermansson sa...

Å vilken härlig terrass! Lite sol på detta så är det sommar! :) Ha en trevlig helg :)

Mari Anne sa...

Helt enig med deg Mia, det er ikke tid vi mangler men energi og krefter. Tenk så mye vi hadde rukket hvis vi kunne droppet å sove om natten. Jeg mistenker faktisk at du sover mindre enn de fleste, for du har jammen fått til mye fint i hagen din. Har veldig lyst til å se den "in real life" men jeg har også åpen hage 14.august så der gikk den sjansen.