torsdag, september 06, 2012

Det ser i hvert fall varmt ut..

Nydelig seinsommersol ute nå om dagen, temperaturer rett under 20 grader, så herlig. Det kunne det i hvert fall være hvis det nå ikke hadde blåst så hart, jeg har simpelten ikke lyst å være ute når jeg først er hjemme fra jobb. Men det er klart, det har nog litt med tristheten å gjøre og, det begynner falle blad fra naboens bjørk utover hele hagen på forsiden og mitt eget villvin strør også vildt om seg, det går unekligen mot høst..

Ute er det fortsatt mye å fryde seg over. Nå kommer det sommerfugler til staudetrappa. Mine Monarda som blomstret så lenge alle rede ser ut til å erbjude dagens rett til diverse innsekter, spørs om det er tilbud om dagen, middag til halv pris?

Som best igang etter i ha skiftet linse på kameraen er selvfølgelig batteriet tomt, men staudetrappa er helt fantastisk med sine farger akkurat nå. Sølvrips, solhatt, phlox, monarda, for ikke nevne de ulike blodtoppar som svever over det hele, skaper en skjønn fargepalett. Som altid tar jeg meg i å tenke over om det faktisk var noe som kunnet blomstre tidligere i år? Sluttet av august, begynnelsen av september har så ufantlig mye.

3 kommentarer:

Mia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Tua;
Mye fint fortsatt hos deg, det siste bildet er helt nydelig. Fine sarte farger som blir spritet opp av det brunoransje.
Her herjer frosten, minus 2 grader for andre natt på rad.
Ønsker deg ei finfin helg.

Anonym sa...

Mariann;

Ikke mye høst over de bildene! Virkelig mye flott blomstring hos deg enda.Jeg skulle gjerne hatt noen soldager her også. Det frister ikke å være ute i hagen i regn og vind.
Ha en god helg!