lørdag, september 15, 2012

Så mye man burde…

… som å skryte av anemonene for eksempel…

… eller vise frem mitt lille epletre i kjøkkenhagen. Beskuret i sommer så nå syns eplene så mye bedre.

Beskuret er også bringebærshekken. Det er så lite tid til haging nå at det er like greit å få unna litt, til tross at det fortsatt var et og annet bær kvar..

Kirsebærtre fikk også ny sveis, særlig inn mot selve kjøkkenhagen, best ikke å ta hele tre med en gang, skal da ha litt å gjøre neste år og.

Ryddet og fjernet en masse fra kassene og. Det er begrenset hvor pass mye sallat vi rekker å spise nå, og persille, hvor mye trenger man egentlig? Her ved asparagusen tror jeg forresten jeg bommet litt med merkingen, den smaker misstenkelig lik løpstikke…

Solbærhekken, som er angrepet av den rustfargete soppen igjen i år, er også blitt angrepet av hagesaksen. Ikke mange greiner kvar her akkurat.

Men nok blomstrer det fortsatt en masse i hagen som man kan nyte av den korte time som det blir tid til etter jobb. Har ikke denne sommeren vært lang, fin og fantastisk?

Men ikke har denne solbadende frosken fått selskap av så mange bare bein gjennom de siste måneder, hva gjør vel det?

Jeg har nytet tiden ute og neste år, da…

Jeg lurer bare på om jeg ikke hadde planer om fler tulipaner til våren. Hvordan kan det ha seg at jeg helt glemt alt hva vårløkbestillinger heter denne høst?

Mån tro om det ikke har å gjøre med at det faktisk ikke føles som høst riktig enda..

Midt september, enda er det vel mye igjen?

4 kommentarer:

Marit sa...

Ja, jeg er enig med deg. Hvis en summerer opp hele sommeren, så har den ikke vært så ille. En må huske alt som er positivt ikke bare alt som er negativt med haging. Dårlig vær får en ikke gjort noe med uansett. Det er viktig at en nyter hagen også. Beklager at jeg ikke har rukket å komme på besøk hos deg denne sommeren, malingen av huset tok resten av tid og ork. Men til neste år Mia, da skal jeg komme! :-)
Ha en fin søndag! Klem

Tullik sa...

Heisan. Du er flittig du Mia. Synest også det er fint å arbeida i hagen utover hausten. Har vore mykje regn her siste veka spesielt så eg håper på litt sol neste veka for som deg er det mykje som enno kan gjerast. Ynskje deg ei fin veka. Tullik på Rauneknappen.

MarJE sa...

Ja tida den flyg og det er mykje som skal eller skulla vore gjort....og jammen er det lett å gløyme ja som du seier å bestille ting å tang opp i allt.
Men kanskje det viser at ein har fått kosa seg og stellt slik at tida berre har gått i full fart.....
I hagen din var det i vertfall mykje å kose seg over enda.
Ha ei god ny veke.

Stephanie sa...

So many flowers in the garden and some tasty herbs. How easy to see you grow your garden. You have good green fingers!