torsdag 2. juni 2011

Endelig en dag i shorts og singelt!

Syrinhekken blomstrer for fullt, det dofter godt i hele hagen. Minner litt om skolavsluttning faktisk. Føltes som sommer idag, trasket runt i shorts og singlet, ikke at det ble så veldig mye gjort heller, men å puttle med litt smått er deilig.

Vi har tømt dammen og vasket. Renset pumpen og fyllt på nytt vann. Nå skal snart fiskene få flytte ut. Kanskje imorgen, får vel føle på vannet først. Flyttet frosken til andre siden forresten. Og plantet en Hosta til ved kanten mot stolene. Jeg har lyst å ha mest ‘permanent’ grønnt og ikke så mye i potter iår. Hostan ser litt liten ut men den kommer bli mye større. Denne hentet jeg fra under en Rhododendronbusk, så den har ikke kommet så langt, men nu i lyset så..

Det går i smått hos meg, flyttet en helle, lagt den et annet sted, fyllt på med litt småplanter i gliper.. Tre trilleborrlass kompost til utover potetene, får ta mer i morgen. Satt inn alle plastikkdekslene (utenom en som ligger over svartroten..- katter..). Solsengene er innviget idag, i ettermiddag ville alle ha hver sin, to var ikke nok det gitt.. Grillet.. Mer kogjødsel til roser, kikket, nytit, planlagt, plukket en liten frøplante av løventann og fanget to snegler i kveld.. Riktig sommerkos altså.

5 kommentarer:

Ina sa...

Her har det også været et skønt vejr, og det fortsætter heldigvis de næste par dage.
Flotte billeder af blomsterne lige nu.

Lisa sa...

Låter som att du haft en riktigt härlig dag! Det måste man få ha, allt handlar inte om att jobba. en trädgård ska man ju kunna vila i också!Fast jag vet hur det är, man vill göra färdigt allt först och det tar tiiiid....

Emelie sa...

Så härligt! :) Å vad spännande med fiskar i dammen, hoppas du vill visa lite bilder när dom fått flytta ut!
Ha en trevlig helg! :)

Turid sa...

Flott blomstring hos deg - herlige bilder! Selvsagt skal man nyte også - pusle litt rundt - plukke litt her, ordne litt der, det er bare herlig det!!
Ha en fin helg!

krepsemor sa...

Så herlig å endelig få litt varme! Her har vært ganske bra i dag, men har vært på shopping med sønnene. Har man lovt, må man holde lovnaden =) I morgen er det konfirmasjon, så kanskje søndag!
Syrinduft er det beste jeg vet, men har ingen selv! Nydelig blomstring, og det grønnes både her og der hos deg! Det blir bra når fiskene får flytte ut i dammen!
Ha en fin helg!