torsdag 23. juni 2011

Enda en blomst på terrassen…

‘African Queen’ , trumpet liljen jeg satte i en potte inne i våres, har nå vist sin første blomst hun og.
Hun er mye tidligere ut enn de andre liljene i hagen, ikke så rart det, hun fikk jo våkne opp av vinterdvalen langt før.
Gul, ikke alles favorittfarge kanskje, men jeg synes hun er vakker, og snart får hun selskap av en blomst til. Men etter showet får hun en plats nedover i hagen. Hun er helt enkelt for høy for en potte på terrassen..

8 kommentarer:

Marit sa...

Til tross for at den var gul, så var den veldig flott. Jeg er heller ikke stor fan av gult, men det er mange flotte blomster som er ;-)Ha en fin St. Hans!

krepsemor sa...

Så flott den var, nesten som en sol! Jeg har en georgine med mørke blad og en stor lysende gul blomst! Vi trenger det når den ekte sola glimrer med sitt fravær.....

Lisa sa...

Jag undrar varför folk inte tycker om gula blommor? Jag blir glad av dem, framförallt solrosor! Din lilja är hur som helst jättefin!
Ha en mysig midsommarafton!
Kram, Lisa (och Kråkan o Tasse, fniss)

Mia sa...

Visst är den fin!
Din kanna i förra inlägget är ju helt underbar!!!!
kram Mia

Suss o Kai sa...

Vilken underbar lilja :) Kan känna doften ända hit :) Kram Suss

Stephanie sa...

Pretty and cool! Btw, Mia, my garden is quite messy with pots all over... but an organised one haha... Have a wonderful weekend!

Underberget sa...

Vakker lilje og nydelig gulfarge. Litt rart at det skal gå i motefarger i hagen også... det "skviser" på en måte ut mange fine blomster fordi de har "feil" farge....

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Vacker hon är, din lilja! Jag gillar gula blommor mer och mer... :)
Hoppas du har haft en underbart fin midsommarafton!
Kramar!