fredag 19. august 2011

Så et besøk på Vegge..

Det skvalregner ute så dagen passet godt til turen. Om enn seint på sesongen (og beskjed om at komme mye før for å finne alt på listen neste år..) så synes jeg at jeg fant mye.  Og, kun en av alle elva potter manglet etikkett! Fullt klar over at enkelte av plantene alle rede er i min hage men meget små..

Et utdrag fra plantelisten og litt googlesøking får meg til å tro dette må være Polemonium reptans ‘Stairway to Heaven’ (korriger meg gjerne hvis det er feil..)

  1. Gentania ascepiadea (med rosa blomst, mulig en ‘Rosea’?)

Nå får jeg vente på bedre vær slik at jeg kan finne en plass til alle. Med en del omplantering, igjen…, og fler planter til komposten, så skal det vel gå..

3 kommentarer:

Lisa sa...

En lyckad utflykt, verkar det! Du är så flitig och arbetsam så jag skäms för mig själv... Här händer inget på plantfronten just nu = /
Nåväl, det är alltid roligt att se vad andra gör!
Trevlig fredag!

Lisa sa...

Kära rara, jag hoppas att jag inte skrämde upp dig för mycket! Jag vet ju att du har fobi, därför skrev jag med fet stil innan bilden. Jag ber tusen gånger om ursäkt om jag orsakat obehag! Med tanke på mitt yrke så vet jag mycket väl vad fobier innebär.
Kram från en skamsen torparkärring
= /

Marit sa...

Så bra at du kom deg dit, til tross for regnværet. Du fikk tak i mye spennende!