tirsdag 30. august 2011

Oj, jeg har naboer..

Jeg har da fått gjort noe idag da, meg og saksen har vart ute igjen. Eller, det er vel heller sagen som er brukt her. Nå har jeg tatt vekk den øvre halven av morell tre ved Lunden og pløtslig ser jeg naboens hus fra terrassen. Det ble en skikkelig redusering av trekrona men det trengtes. Toppen var oppe i ledningen. Dessuten vokser det nok fort ut igjen..

Når jeg først ‘raserte’ tre sagde jeg like så godt vekk de nederste greinene også. Nå ble det for åpent kanskje men særlig rosene på begge sider liker det nok bedre..

Når jeg først var igang tok jeg toppene av svarthyllen også. Den vokser noe voldsomt og jeg kan likevel ikke komme åt blomsterklasene der i toppen.

Sement ble det også tid til, godt at solen skinner. Den siste rest brukte jeg her, tenkte jeg skulle se om jeg klarer få en liten mur stå over vinteren. Kan ju altids forsøke.. Godt jeg hadde fri idag for mot kvelden kom det litt regn igjen (det skulle ikke regne idag!!) men jeg tror pussen hadde begynnt tørke litt..

Når sementen herdat ser den lysere ut og steinen synes bedre håper jeg. Dette er midt mellom to store stein så det er god drenering i bunn. Den største uviljen jeg har mot sement er vel at det reduserer angermuligheten. Jeg har jo en tendens til å forandre på ting hele tiden..

Fikk gjort ferdig den lille muren her i staudetrappa også. Nå føler jeg meg litt mer tilfreds. Mye av de større tingen på min liste er avklart. Nå er det flytting av liljer, planting av vårløk som gjelder, og så all den småkosen med luking, flytting og kanskje litt omplantering.. Jeg ønsker meg noen fler fine fridager slik som denne.

2 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg klarer ikke motivere meg for noe særlig ute når alt er så vått. Her kom det dessuten et styrtregn i 16-tiden.

Det eneste nye jeg skal gjøre er å plante Humle ved stolpene til låvebrua. Så nå leter jeg etter et hagesenter som fortsatt har Humle.

Tigertina sa...

Det ble fint og åpent! :)
Og muren ble stilig! :D Krysser fingra for at den takler vinteren!