torsdag 9. september 2010

Nå er virkelig grensen nådd!

En eller annen dag i sommer når jeg beundret alle andres liljer, ville det seg ikke bedre enn at jeg kastet en aldri så liten blikk inn på Zimtrade sine sider.. Mhmm.. livet er virkelig full av fristelser. Jeg burde ha skjønnt at jeg kom til å bestille, og det en god del.. At feriepengene nå er spandert kan være en ting, men hvor skal en få plassert alt sammen?

foto från 22.6

Her mellom brudespirean og Pergolan har jeg siden tidligere satt en gTriumphatorod del peon og liljer. Nå har jeg fylt på så godt det la seg gjøre med;

3 Liljer Nerone

6 Grand Paradiso

3 Purple Prince

3 Electric Red

3 Pink Perfection

siden var det fullt, jeg har som sagt noen liljer fra før av her.  Litt stolt av meg selv – husket på merkepinner!

foto från 4.8

Så med fler løk i esken måtte jeg ty til noe annet sted. Blikken falt på denne kassen. Hvis jeg fjernet de ringblomster som var her, og to Sikori så kanskje.. Her ble altså plantert;

3 Liljer Nerone ( høyre side)

3 Liljer Netty’s Pride (venstre side)

1 Allium Forelock ( i midten)

Trangt?? Det kan en lett si, og esken var likevel ikke tømt..

foto från 27.8

Se, her er det fortsatt litt ledig plass til tross for at staudene har begynnt vokse til seg etter priklingen.. Fler løk, det er jo plass langs kantene..

3 liljer ‘Flore Pleno’

3 Allium Schubertii

10 Sibirica Alba sendt med som bonusløk plantet jeg også her, i den andre har jeg jo satt mine bulbiller .. Stakker grønnlilje, hvis den klarer vinteren blir den gømt bak alle løk!

Nå hadde jeg bestilt 3 Allium Karataviense også, dem måtte jeg sette i den første kassen jeg laget ved rosenhagen, den som alle rede er fyllt opp med vårløk fra Plantasjen..

törs inte tjata om lilla söta ballerina en gång till..

Så var det 15 Anemone blanda ‘Blue Shades’ som jeg trykket ner på baksiden, ved Auriklene, og 25 Sphaerocephalon som jeg måtte sette litt her og der, i Lunden og i Rosenhagen, også disse kom som bonusløk og en vil jo ikke være utakknemlig. Men nå, er det virkelig ikke plass lenger hos meg, spørs om jeg ikke må starte plantesalg til våren ;)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Haha hvor jeg kjenner meg igjenn :D
Kjøper planter og vet ikke hvor jeg skal ha dem for det er fullt overallt :D
Ønsker deg ei god helg

Nora sa...

Det blir nok kjempefint neste år..... Og alle hageintresserte kjenner nok igjen seg når det kommer til plassproblemer:-)

krepsemor sa...

Vi lærer aldri, gjør vi vel? Jeg har også plassproblem, selv om jeg ikke burde hatt det da....Altfor mye plen, men ungene må få ha litt å boltre seg på! Jeg har gravd ned løker, bare for å oppdage at det allerede er løk der fra før! I år skal jeg ikke kjøpe løk, har jeg bestemt! Jaja, inntil nå har jeg klart å gå forbi stativet med alle løkene...

Gudrun sa...

Oj vad vackert det blir nästa vår och sommar med alla dina liljor och lökar. :)
Liljor är bara så underbara.
Vet du att du är en riktig raring. Tack för din kommentar hos mig. Jag får säga detsamma till dig. Du är värdefull.
Önskar dig en riktigt fin helg
Kram

Ah09 sa...

Wow! så flott det var hos deg :) Gleder meg til jeg får så fyllt, og frodigt :D har langt igjen ser jeg, men er kjekt å sakte men sikkert jobbe mot sånn som jeg vil ha det :)

masse inspirasjon her :)

Trine sa...

Høres ut som kjente takter dette. :-D Handler alltid uten å vite HVOR innkjøpene skal plasseres og ender opp med å springe rundt med røtter/løk i den ene handa og plantespaden i den andre, på desperat jakt etter en liten ledig flekk hvor jeg kan plante.

Kathrine sa...

Hahaha..Morsomt! Vi er flere ja. Jeg tror jeg har 20 stauder på vent i kjøkkenhagen til neste år, og hvor skal jeg ha alle sammen?? Vel, den tid den sorg.. nei, glede:))
Og enda har jeg ikke besøkt to som jeg får mere av. Hu og hei, for en morsom hobby vi har!

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Hørt om at ....mye vil ha mer...?
Det er en ting som er sikkert: lekkert blir det til våren.
Her skulle jeg har kjøpt påskeliljeløk, men det har jeg rent glemt.
Ikke for sent ennå!
Men nå får du bare slappe av og nyte synet av hva som fremdeles smykker haven.
Ha go' hælj ;:OD)