tirsdag 21. september 2010

Heuchera hybrid ‘Petite Pearl Fairy’

Heuchera hybrid 'Petite pearl fairy'

Når jeg først er inne på Heuchera så kan jeg like så gott få lagt ut en til. Dette ser ut som en mindre søster til H. ‘Palace Purple’.( Når jeg ser på hva jeg skrev ved innkjøpet står det Heauchera americana ‘Palace Purple’ så jeg beklager jeg skrev feil, men på nettet ligger navnet litt hulter om bulter, så det er ikke lett dette.. )Denne har jeg sjekket, Heuchera hybrid ‘Petite Pearl Fairy’, så håper nå det er riktig.. (Første bilde er fra august, andre fra idag..)

Heuchera hybrid 'Petite pearl fairy'

Hvis min blåsvingel,( Festuca glauca gr.) som vokset godt sist måned, klarer vinteren og vokser seg enda mer til, kan dette kanskje være en stilig kombinasjon, men fortsatt synes jeg at den mørke fargen på Heuchera nesten forsvinner mot bakken..  Synes disse bladen er svårplasserte egentlig.. Bak Heuchera har jeg satt to av mine pimpernell, Sanguisorba minor, som jeg også sådd i år. Håper også de blir kraftigere ..

Sådd ja, ikveld har vi hatt hagevandring i en flott ørtehage, o nydelige solskinn, og fra den hagedamen fikk jeg frø med meg av blant annet Blodtopp, Sanguisorba officinalis, som jeg ønsket meg og lett så etter. Håper nå bare jeg får til en spire eller to av de frøene ..

3 kommentarer:

Stephanie sa...

Yes it's really pretty. Now I wonder if heuchera will survive here. Love those scalloped foliage of this petite one ;-)

Marit sa...

Det var en nydelig heuchera! Den navnesorten har jeg ikke sett før.

Gudrun sa...

Hej Mia!
Kolla min blogg. :)
Kram