fredag, september 03, 2010

Liten aktivitet i hagen ikveld..

sista lådan är fylld
Har jeg nå først fått meg en liten kasse til å plante i så må den jo fylles. Her har jeg satt to ulike Tradescantia, den blå fra baksiden som jeg gravde opp og delte, det ble to små rotbiter til overs så de satt jeg her. To alpeasters i hjørnen, chrysantemum i midten sammen med rosen Mandarin som også ble flyttet fra baksiden. Sammen med to geranium og scabiosa, tusenfryd, veronica og bergnävan så ble det fullt..
hängande plantor än så länge
Fyllde sprekkene rundt med både ‘Ice Dance’ og blåsvingel, grå- og sitrontimjan blant annet og dyttet ned 7 bulbiller fra den ene liljen så får jeg vente å se om det kommer opp noen små liljeblad neste år. Resten av plassen er forbeholdt krokusløker tror jeg for nå er det fullt.
tradescantia 'osprey'
Men ikke mer enn at jeg også fikk plass med Tradescantia ‘Osprey’ som ankom med gårdagens post, takk :), så ble det fullt.
tack S. :-) 

2 kommentarer:

Blomsterguri sa...

Godt at det ble fullt! :-) Ha en riktig god helg!

Crea Diem sa...

Citron timjan doftar underbart. Jag har en sådan på kolonin. Det är så spännande att plantera och sedan se hur resultatet blir nästa år. Jag fick en Iris Germanica av sonen som jag har planterat. Hoppas den klarar vintern. (förlåt att jag nämde det ordet) Ha en fin höstlördag Kram Leni