onsdag, august 18, 2010

Mellom regnskyene..

 

På baksiden ved dammen er det mye rart plantert men akkurat nå blomstrer min Buddleie bak blodroten. Jeg synes det er en knall kombinasjon..

Oppdaget at den gule rosen i ‘vindu mot omverden’ har  kommet, så den nesten ikke bak alle Clematisblad, hver dag er det visst nye oppdagelser. Jeg blir så fokusert i et av hagens rom at jeg glemmer de andre..

 

Rosen bak epletre har blitt riktig høy, kanskje all regn? Nå kommer blomstrer høyre opp en gjerdet bak, tidligere så var den jo heller lav.

..denne bilden er kun fordi at den gjør meg så glad..

.. og denne og..

.. at sen den først hvite scabiosa har slagit ut gjør jo nesten at jeg glemmer regnet! Tenk jeg som ikke trodde de hadde overvintret, jeg kjente bare ikke igjen bladen i våres, de er der, både de hvite og blå..

6 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Når jeg ser på alle diner vakre blomster så skjønner jeg at jeg må bli llitt flinkere til å finne andre ting enn bare roser.
Ha en fin dag.
Klem

Stephanie sa...

Mia, but I really like your yellow rose... so soft and delicate ;-D Ok ok, I love the rest of the flowers too!

Linda sa...

Har scabiosaen din overvintret? Så gøy da:) kanskje det er håp for min også da:) Trodde ikke den kunne det jeg, men når jeg tenker meg omhar jeg hatt en blå tidligere som har kommet igjen noen år... Min scabiosa er nesten svart:) De er fine både i knupp og blomst:)
Det ser så fint ut hos deg:) Klem

Linda sa...

Hvordan gikk det med den klematisen som var blitt så rar? Var de andre blomstene rare også, eller har det kommet "vanlige blomster senere?:)

Vivi sa...

Det var mange bilder her som gjør oss glade. Herlige sammenplatninger.

Vilt og vakkert sa...

Heisann! For to sekunder siden: strålende sol, nå høljregn!!!
Har sommerfuglene oppdaga din busk? Jeg er så utålmodig... ingen sommerfugler har verken kjent lukta av dem, sett synet av dem eller ved slump fløyet på dem!
Den røde hestemynta di er rene kunstverket.
Har du fått mailen jeg sendte deg?
Tok også bilde av den eneste gule rosa i haven i ettermiddag. Endelig kom den...
Ha fine dager uten regn ;:OD)Krysser fingrene!