lørdag, august 28, 2010

Jeg gjorde det, så er det vår nå??

 spaljéen vid Trattorian
Selvfølgelig måtte det komme regn når jeg var så godt igang. Selvfølgelig klarte jeg ikke la det bero til neste år, dette skulle jo liksom være vårens prosjekt. Jo mer oppgitt jeg er på været og jo mer sliten jeg er av en sommer med hagearbeid, jo mer gjør jeg og prosjekt flytte Rhododendron klarte jeg ikke spare til neste sesong..
en stapel plattor - 60 stk!
Egentlig gikk turen til byggmarkedet for å kjøpe maling til noen hyller inne  i kjøkkenet, men først der kunne jeg kunne jeg like så godt kjøpe med noen fler heller, eller? Og jeg kjørte bilen med rekke så litt planker kan en alltids få med seg. Sol fra klarblå himmel idag, som gjort for litt seinsommer kos i hagen. Så hva gjør jeg? Begynner med de to kassene  jeg tenkter flytte Rhododendron til, bare så jeg skulle vite hvor hellene skal ligge..
hmm....trångt...
Jeg burde ha visst det, bare kassene var på plass så kom jeg til å flytte på buskene og. Tungt var det og trangt ble det!! Kassene er 80x70 cm, de burde være nokk for en busk, eller?
...men med en liten gång
Rakk i hvert fall få lagt noen heller, en liten gang, men male blir det vel tid til en annen gang. Nå regner det ikke lenger, nå er det blitt til sommerens største hagleskur ute!! Så, da blir det innekveld – og Rhododendron skal ikke lide brist på vann..
(bilder lagt til)
 
Regn, hagel, lyn og torden!! = oversvømmelse

og i disse firkantene hadde jeg sått mine frø fra Rara växter, sukk..
 

4 kommentarer:

Nanne sa...

Hageslangen skal få hvile i dag også, og Rhododendroen din vil ikke tørke. Du har stadig nye prosjekter, snakk om levende hage....... og så bra som det blir.

Vivi sa...

Godt å lese om at det er flere som holder på med prosjekter i hagen. Jeg har langt fra gitt meg og masse igjen før sesongen kan gi seg.
Ønsker deg en fortsatt god helg og godt hagearbeid.

krepsemor sa...

Åhh, jeg synes så synd på deg! Men du er utrolig flink og arbeidssom da. Tenk alt det du har gjort nå, det slipper du å gjøre til våren =) Da kan du heller kose deg med andre syssler! Men så leit med de frøene som du sådde! Håper dere får oppholdsvær nå snart!

Glädjekällan sa...

Vad du har jobbat! och vad fint det blivit.
Ha det gott
Birgitta