onsdag, august 11, 2010

5 Monarda..

Monarda 'Squaw' Monarda fistulosa 'Prärienacht' 

Monarda ‘Squaw’ & Monarda fistulosa ‘Prärienacht’

 namnlös i lunden 2009namnlös från plantagen 2010

To uten navn, en i Lunden ( fra  –09) og en utenfot mot staudetrappa.(fra –10).

Two Monarda without names…

Monarda fistulosa 'Croftway Pink'

Den uten navn i Lunden ser ikke helt ut å like seg under morelltre så den må jeg flytte et eller annet sted, den har fullt av meldugg!, men det får bli etter den blomstret av seg… Den skal stå i full sol, så noe for staudetrappa det og..

Monarda fistulosa 'Croftway Pink'

At least one of them has to be moved from the Grove, it’s to dry under the tree, since it prefer full sun I guess it will have to be to my perennial staircase..

4 kommentarer:

Vilt og vakkert sa...

Heisann! Såååå vakre. Jeg har ikke sett noe til mine i år. Kanskje dem er innimellom alle de høye tistlene i medisinurtebedet. Her må jeg ordne opp, er som en jungel. Det er umulig å luke om våren for jeg vet ikke nøyaktig hva som er hva, og nå i sommer har jeg vært opptatt med annet.
Jeg får glede meg over dine praktfulle eksemplarer.
;:OD)

Vivi sa...

Så flotte Monarda. Jeg tror alle mine er blitt borte. Mmmmm... må vel kjøpe nye da, kanskje?

Meta sa...

Hej igen !
Nu har jag varit på vandring i din hage. Den är så underbar så man kan bosätta sig där. Tänk att få krypa in i din pergola och sova bland rosor och klematis det är inte dumt det,eller man kanske skulle sova i kökshagen, nej jag föredrar nog ditt nya fina kök.
Massor med kramar Mamma

Stephanie sa...

This flower has funny petals. But really unique. Love both the colours - red and purple. I hope they will keep opening for you to enjoy :-D