mandag 23. august 2010

Anemone og annet..

Anemone tomentosa 'Robustissima' 

Jeg har jo aldri hatt noen hell med min første høstanemone, så når jeg iår kjøpte tre til og planterte på baksiden hadde jeg kun litt halvt trodd jeg skulle få se dem blomstre, men nå har den første slått ut, Anemone tomentosa 'Robustissima'. Og der er mange knopper som følger opp, til og med på min første som nå er flyttet bak den og.

Dagliljene får selskap av asters, litt for høy kanskje i midten av kassene men de ser ut at like seg godt sammen så asters’en får bli..

Blomstervandrer gir seg ikke, nå har den blomstret hele sommer og sommerens siste allium har enda ikke givet opp. Spansknävan, som ble for stor i kassen delte jeg opp i tre biter som vokset seg raskt til og nå blomstrer på nytt. Tror i hvert fall jeg har plantert dem på steder hvor de kan få lov å vokse seg store uten å sperre gangveier..

veronica spicata 'rotfuchs'

I staudetrappa må alle planter bindes opp, det er så mange som tiltrekker seg sommerfugler og sommerfugler tiltrekker seg naboen katt, fant de aller fleste solhatter trykket ned mot bakken idag, eller knekket, etter å ha vart bortreist i helgen ( med fint vær?). Det var bare å finne frem fler blomsterpinner og binde opp..

5 kommentarer:

Linda sa...

Det er så flott i hagen din:) Oppbinding ja...der synder jeg stort... Neste år skal det være mitt prosjekt...Igjen...:)

Stephanie sa...

I hope you have had a great weekend Mia! Continue to enjoy your lovely garden. It's always a pleasure to see those pretty flowers.

Bea sa...

Precis som du har jag min fösta höstanemom i knopp och väntar lite otåligt på den första söta blomman :)
Saknar min Tremaster nu när jag ser din vackra bild som påminner om en kall senaste vinter och den försvann :(
Ha en bra dag! /Bea

solfrid sa...

Du har ikke lyst å bytte en hvit blomstervandrer mot en blå?

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hej Mia!
Kan du inte visa bilder på dina kordonger? Det vore säkert trevligt för alla dina läsare, inte många har sådana!
Ha det gott! Hillevi