mandag, august 02, 2010

Den mest underbare hårtufs !!

rufsigt hår

Noe som gleder mitt ‘gartner’ hjerte er denne lille tufs av hår, liten og liten Fru Blom, den sveisen går ikke å ta feil av ! En eneste liten maiskolbe har kommet på mine maisplanter, styggt redd dette er en av de få plantene jeg sådde inne, redd fordi jeg også kjøpte planter og satt ut og jeg har lest/ hørt at man ikke skal blande sorter.. Spiller ingen roll, jeg er sjarmert helt i senk av denne hårmanken :)

min första (och ända) majskolv hittills en riktig stor charmör !!!

Dette er godt over en måned tidligere enn forrige sommer.. De andre plantene lar dog vente på seg..

6 kommentarer:

krepsemor sa...

Sjarmerende hårtust, Mia!

Mariann sa...

Rett og slett et sjarmtroll den der. For noen år siden fikk jeg masse deilige modne maiskolber. Det har jeg lyst til å gjenta, må bare time det med en lang varm sommer. Dette var ikke året for det her. Med litt sol og varme utover, skulle vel din komme i mål.

Ninni sa...

Kjempesøt den hårtufsen, ja :) Så moro å følge med på avlingen. Jeg fryder med over begynnende cherrytomater og paprika :)

solfrid sa...

Hvorfor skal man ikke blande sorter?
Har sådd mais fra Chocolate Flower Farm, de er nesten sorte. Venter på tufsene, de har vokst noe voldsomt den sist uken:)

anne - moseplassen sa...

Så flott den blomsten var. Tror ikke jeg har lagt merke til det før. Nå har jeg ikke mais i egen hage da, men broderen hadde masse før og solgte, så jeg har jo sett mais liksom...

Tullik sa...

Skikkelig sjarmerande ja !!