søndag, mai 06, 2012

Rengjøring av dammen ble litt mer.. hele dagen faktisk..

Hadde bare tenkt rengjøre dammen før jeg fant på noe annet idag. Egentlig hadde jeg lyst å grave ner en litt større damm men den tanken har jeg slått fra meg, det var dette med plass igjen.. Men på en eller annen måte klarer jeg bestandig ordne mer plass..

Jeg tok vekk to heller og gravde ner en murerbøtte i stedet. Denne får fungere som en liten miniatyrdamm i stedet. Det lille området mellom får bli ‘våtområde’, helt sumpete blir det vel ikke, men…

Nergravd og fyllt med vann. Tilplantet i en større potte, stor som bøtta, har jeg nå satt skunk kallan ner her. Da burde den få litt bedre plass med røttene, husker jo størrelsen på plantene i Amsterdam.

De andre dammplantene som overvintret i boden fikk også flytte ut. Cardinalen burde sikkert blitt litt avherdet først men nu ble det ikke slik. Jeg har et par små frøplanter på lur også..

Vannliljen fra ifjor fikk også en mye større potte. Den hadde jo begynnt vokse litt i bøtta ute i boden men forhåpentligvis går det greit å sette den rett ut den også.

En liten nysjerrig besøkere følgte spent med, mulig det ble servert noen godsaker?

11 kommentarer:

Hilde sa...

Så fint det ble, Mia :) Det er stilig rundt dammen, og hagen din ser superflott ut!!

krepsemor sa...

Så flink du har vært! Det blir kjempefint med den murerbøtten sammen med dammen din!
Men den fuglen på siste bilder har jeg aldri sett før! Kjenner du navnet?

Grethe Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Så mange fine prosjekter du har! Morsomt å følge siden din, Mia :-)

Og blåstrupa titter nysgjerrig på.

Vivi sa...

Så kreativ og flink du er, Mia. Må le litt når du skriver, at du alltid finner en ny plass å grave på. Vi er flinke til det, vi hagefolk!

Denne lille dammen ble jo kjempe flott!

Ønsker deg en fin mandag. Klem

Marit sa...

Ja, du får til det meste! Du skulle nok hatt en større hage ja... :-)

Ninni sa...

Intimt og koselig miljø, du er kjempefink til å utnytte plassen du har til rådighet :) Sjekk kommentaren min i markise-innlegget ditt!

Merja sa...

Så mysigt. Jätte söt fågel!
Ha en bra dag!

Mariann sa...

Hva du får gjort! Smart med den nedgravde murerbøtten. Så koselig selskap du fikk av den nydelig blåstrupen. Den har jeg aldri sett her.

Bille sa...

Så trivelig med dam! Og ikke minst hvis den får fuglebesøk. Da tenker jeg det er koselig å sitte der borte og betrakte gjestene. Eller å luke i et bed like ved, for du sitter neppe i ro lenge nok til at en fugl rekker å ta et bad uansett :D

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Så fint det blir ;:OD)

Liza sa...

Det ble stilig og for et fint besøk du har hatt.
Klem
Liza