fredag, mai 25, 2012

Fri imorgen…

.. så da kan jeg være opp lenge inatt. Denne uken har jeg jo i stort sett gått rett utifra inn i seng. Varme, lyse kvelder får ikke meg inn akkurat tidlig.. Denne uken har det fullkomlig eksplodert ute. Med temperaturer godt over 20 grader så er det først etter kl 20 man orker gjøre noe som helst, med andre ord ikke så mye..

I tirsdags var den store dagen, flyttedags. Først flyttet de røde ut, straks etterpå kom junior med de to sorte og, så nå er det fire gullfisk i dammen.

Hekken har blitt grønn på noen dager, syrinen blommer helt sikkert i morgen, Pære treene er helt hvite nå, eple treene og. Plommetre hadde blomstret over før jeg snudd på meg. Nå er det så masser å se på og nyte av at jeg er redd jeg ikke får med meg halvparten.

I kjøkkenhagen er det valget og kvalet; mulighet for ødelagde frøsådder av katter eller ihjelkokte småplanter… Plastlokken kan helt enkelt ikke ligge på når det er så varmt. Fortsetter varmen må jeg snart ta fatt på vannspredaren.

10 kommentarer:

Tigertina sa...

Du kan jo legge over fiberduk? Slipper ut varme, men ikke inn katter?
Masse vakkert som lyser opp hos deg, her har det også eksplodert de siste par dagene! Helt herlig! :D
God helg :)

Margrethe sa...

Ja slike tider bør man bare nyte! Etter en kald og våt vår er dette helt fantastisk.
Hva er det norske navnet på den blå blomsten nederst? Oppdaget at jeg hadde sådd noen frø av denne, uten å vite hverken hvor jeg hadde dem fra eller hva planten hette. Og en stund lurte jeg på om det var ugress. Men så.... Den er jo helt nydelig.

Vivi sa...

Hei på deg!
Høres ut som at du kose deg i varmen! Det er virkelig herlig nå, så nå gjelder det å passe på!

Koselig med fisk i dammen. Vi hadde 5 fisk i fjor, men alle døde i løpet av vinteren. De var nok blitt syke, for vi har aldri hatt problemer med dem før. Nå må vi nok kjøpe nye, for gubben vil ha fisk.

Nyt varmen videre og kos deg! Klem

Merja sa...

Fint med vit fändrikshjärta! Kul med fiskarna:)
Ha en bra dag!

Suss o Kai sa...

Så fint du har det :) och vad häftigt med guldfiskar Kram Suss

Mariann sa...

Så koselig med gullfisk i dammen. Mye flott hos deg nå. Den hvite Dicentraen er lekker.
God pinse!

Marit sa...

Så artig at du har gullfisk i dammen. Den hvite dicentraen var nydelig!

Bille sa...

Herlige dager! Misunner deg å stulle i hagen til langt på natt, jeg lengter et visst sted nå. Men her i skyggen er det jo også behagelig, får nok varme på kontoret hvor det pt er 31 grader.
Den røde i front ved hekken var spennende, ser ut som en løkplante, hm, er det en slags tulipan?

Lisa sa...

Härligt med värme! Åtminstone för folk, växterna far lite illa. Här är det torrt som i en öken... Jag klagar inte, men i helgen måste jag vattna. Gräset börjar bli brunt = /
Så skönt att du är ledig! Njut av dagen! Åk till plantskolan, plantera kul saker, drick kaffe under äppelträdet coh släng dig i hängmattan med en bok = ) Unna dig en perfekt helg alltsp ;-)
Glömde nästan; Kråkan hälsar och tackar för så fina ord!

Kram, Lisa

Åshild i bestemors hage sa...

Nydelig blomstring. Jeg har oppdaget at jeg har for lite som blomstrer nå.