torsdag 15. desember 2011

Senglektyre..

‘Hemmelige HAVER’ , Claus Dalby, er siste nykomling av hagebøker her hos meg. Nå somner jeg søtt inn med drømmer om større hage, en hage som har plass til alt det vakre og inspirerende som jeg også så gjerne skulle ha hatt i min hage..

Men, akkurat det tror jeg ikke jeg får at nissen iår heller, en større hage blir det ikke, så jeg får holde til takke med den jeg har. Akkurat nå når alt ligger under snø så er den jo stor nok, her finnes i hvert fall tilstrekkelig areal for å gi ryggen en trim med snøskuffen utover vinteren.

Små hager har sine fordeler det og.

8 kommentarer:

Gunilla sa...

Vilken inspirerande läsning du får med den boken.

Ibland önskar jag mig en stor trädgård men som du skriver så får man vara nöjd med den man har för det är mycket jobb också. Men trevligt.
Vi har 2500 km tomt. Det är inte trädgård på allt men en stor del.

Ha det gott
Gunilla

Marit sa...

Du får gjøre det beste ut av den tomten du har, og du har det jo så fint der selv med liten plass. Den boken så veldig fin ut!

Malgorzata Ingstad sa...

Jeg synes det er veldig inspirerende av og til å lese slike bøker, selv om jeg kanskje nå holder meg mest til kokebøker... Men kos er det.

Unknown sa...

Mye magi i små hager også:) og med bøker kan man drømme seg bort:)
Klem Maria:)

Inger Marie sa...

Hei:)
Godt å lese hagebøker om vinteren...og drømme om alt dette som en har lyst til å gjøre...
God kveld til deg:)

Hilde sa...

Takk for inspirerende boktips. Den skal jeg skrive opp på ønskelisten til jul :)

Turid sa...

Claus Dalby har stemningsfulle og underholdende hagebøker, riktig til å kose seg med. Akkurat denne har jeg ikke, men havedrømmer 1 og 2, der han skriver om andres haver. Det gikk noen liter med te og kaffe samt noen timer i godstolen med de bøkene. Kos deg skikkelig med god bok.

Mari Anne sa...

Joda, jeg forstår ønsket om større hage, det hadde jeg også. Men det er noen utfordringer med 11 mål...det er veldig vanskelig å få til det intime, nære. Jeg synes du har fått til mye på lite. På min ønskeliste står forresten et hagebesøk hos deg til våren/sommeren.