torsdag 29. desember 2011

Gla’post!

Skulle nå livet bli for kjedelig og jeg sitter igjen med for mye tid, er posten redningen. Ankommet i postkassen; Odla Ekologiskt av Bob Flowerdew – nu kan jeg kanskje finne ut litt er om samodling i kjøkkenhagen..

Og ettersom så mye gikk feil i sommer så har jeg bestilt denne og;  ‘Växtskydd i trädgård’, så nå er det vel bare å gå igang da, med lesing.. men man kan da ikke akkurat si at bildene ser ‘inspirerande’ ut..

Så kom det da også en frøkatalog fra Cheltern seeds. I og for seg trodde jeg det var mine frø som kom, en liten nertur i seg selv, men å bla rundt i en frøkatalog kan vel ikke sies være helt feil det heller?

4 kommentarer:

Suss o Kai sa...

Mycket läsning :) Kram Suss

Lisa sa...

Oiiihh! Trädgårdsböcker och frökatalog i brevlådan. Kan det bli bättre! Du har laddat för en riktigt bra nyårshelg.
Chiltern gillar jag, om inte annat så för de underbara beskrivningarna. Det är en ren fröjd att läsa katalogen! Jag har själv suttit med näsan i böcker ikväll. Behöver inspiration till mitt nya projekt. Så härligt det är att fantisera och drömma! Faktiskt halva nöjet, om jag får säga vad jag tycker. Att jag dessutom lyssnar på Eldkvarns nya CD (julklapp)gör inte saken sämre = )

Kramis, Lisa

Mari Anne sa...

Frøkataloger er det nest beste man kan få i posten. Bare frøene overgår. Det er så mye håp i frø. Det er slikt man trenger i et land med lang vinter.

Cika sa...

Spännande läsning! Jag lånade fler inspirationsböcker på biblioteket igår : )
/Cika