tirsdag, august 28, 2012

Seinsommer ved Pergolan

I år har roser og Clematis blomstret enormt men også liljene har vært store. Lurer likevel på om dette ikke har vært en god sommer tross alt. Hånden på hjertet så har det jo også vært en del godværsdager og ikke kun regn. La gå at det ikke bestandig vært så varmt men det ser ut som det har vært nok sol i hvert fall.

I hvert fall har liljeblomstringen ved Pergolan vist seg på sitt beste, jeg kan ikke huske å ha hatt så mange i blomst av de ulike sortene. Klart, det kan ha med kanten jeg laget i våres, som ga litt mer jord på toppen og som gjorde at jeg måtte flytte de små spireabuskene litt lenger vekk fra liljeløkene.

Til og med på ‘skyggesiden’ av Pergolan blomstrer det nå. det er uvanlig. Her har det kun kommet en stengel som regel men i år er det altså blomster.

Siste uken er dette de som parfumert  luften når jeg går ut på morgenen, og hvilken dufter da, sterke og søte. Snakk om ljuvlig start på morgenen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

ZielonaMila har lagt inn en ny kommentar på innlegget ditt Seinsommer ved Pergolan:

Beautiful photographs, wonderful flowers. I am greeting

Anonym sa...

Tua har lagt inn en ny kommentar på innlegget ditt Seinsommer ved Pergolan:

Mange flotte liljer i hagen din, her krysses fingrene for at de rekker det her også.

Anonym sa...

Lisa har lagt inn en ny kommentar på innlegget ditt Seinsommer ved Pergolan:

Vilka fantastiska liljor! Och så fint det ser ut på den sista bilden. Jag förstår att du njuter när du går ut på morgonen! En sådan start på dagen behöver vi alla, DET är terapi : )
I eftermiddags när jag kom hem såg jag hur mycket som börjat blomma här. Luktärtorna är stoora och jag gissar att även jag kommer att njuta i morgon (orkade inte riktigt känna efter idag).
Vi har ännu några fina veckor framför oss så det är bara att gotta sig!

Kramen från Lisa

Anonym sa...

Inger Marie har lagt inn en ny kommentar på innlegget ditt Seinsommer ved Pergolan:

Så store og flotte liljer!
Er du plaget med liljebiller?...det er en av grunnen til at det ikke finnes en lilje hos meg...men jeg er på vikende front...kjenner duften hit:))

Anonym sa...

Marit har lagt inn en ny kommentar på innlegget ditt Seinsommer ved Pergolan:

Flotte liljer du har, ja! Det har faktisk vært en del fint vær i det siste. Håper det blir flere fine dager før det blir høst for alvo

Anonym sa...

Furulunden har lagt inn en ny kommentar på innlegget ditt Seinsommer ved Pergolan:

Så fint det er:) Ser ut som det blomstrer fint andre steder hos deg også :)