onsdag 8. august 2012

Mystiske fund..

Et pussig blad stikker opp i mitt surjordsbedd på baksiden. Ikke rare tingesten kanskje med sin ene stilk, men for en stilk! Den ser virkelig litt eksotisk ut. Hva er dette? Pløtslig var bladet bare der. Men så husket jeg noe.. Lurer på om jeg ikke har tre slike blad rundt omkring..

Det er jo de tre Arum cornutum som jeg kjøpte med fra Amsterdam. Disse som jeg hadde tenkt jeg skulle ha i potter på terrassen men som aldri kom så langt. I stedet fikk de stå ute i Pergolan og blomstre, de skal visst stinke noe rent forferdelig men det merket aldri jeg noe av, de sto jo ute.

Så langt i sommer virker det som om en viss glemskhet har siget seg over meg. Jeg glemmer hva jeg plantet og jeg glemmer ta bilder. Jeg var helt siker på jeg hadde minst et bilde av den rundingen som kom rett over knollen da blomsten vissnet og knollen vart plantet, men niks… finner dem ikke. Nå skal jeg forsøke huske på å grave opp den ene på baksiden og la den andre stå ute i vinter. Den tredje, på forsiden er så inneklemt at den ikke lar seg grave opp, tror jeg i hvert fall…

6 kommentarer:

Marit sa...

Den var virkelig eksotisk ja! Spennende mønster på den. Du er ikke alene om å være glemsk, for jeg merker det jeg også. Har det noe med alderen å gjøre tro? ;-)

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, så läcker!
Agneta kram

Mariann sa...

Den var mørk og mystisk, fint bladverk og stilk på den.

Torill sa...

Heisan. Spennande med det som dukker også. Kjempetøff stilk på den planta !! ha det godt.

ZielonaMila sa...

Beautiful photographs, interesting colours, sensational retails. I am greeting

Turid sa...

Artig og ikke minst veldig eksotisk plante, kanskje greit å ha den ute om den stinker ille? Trøst deg med at her er det flere som er glemske, husker ikke plantenavn, hvor ting står, hva er dette osv......