mandag 9. april 2012

Oh, april med din glede..

Jeg visste  jo at det kom men like trist er det i hvert fall når en ser ut og det daler ner store flak fra oven. Nå er hagen atter hvit, håper bare det stemmer som lovet at det resten av uken kommer regn og ikke mer snø. Her oppe i høyden kan vi aldri være for sikre..

Men det ser jo uneklig litt pent ut og, med krokus og andre vårløker som bøyer på nakken for snøen.. Jeg passet på å være ute igår da det såg ut til å bli siste dag med pent vær på overskådlig fremtid. En tur til Skoger (stiligt værre har det blitt der ute!) resulterte i 6 sekker med plantejord så mine nye kasser på baksiden er fyllet opp og venter nå altså bare på go’vær. Sen kan jeg begynne plante jordbær.

Skoger ble også to potter med hvite narsisser, en buddhafigur (mannen som av og til er i India glemmer alttid få med seg en hjem..) og årets poteter, det blir Aksel iår igjen. Godt å vite alt er i hus. Lørdagen var jeg en knøtteliten tur til Bauhaus. Da kom disse med hjem, Canna x generalis ‘Picasso’. De er nå pottet ute i boden. De to Canna jeg overvintret har begynnt røre på seg nere i pottene alle rede så nå blir det blomstring i sommer. Jeg tripper bare rundt og venter på min bestilling fra Zimtrade, synes den drøyer og drøyer, nå begynner jeg snart bli urolig de har glemt meg..

Igår roet jeg meg forresten litt igjen. Klarer ikke la være litt barnsligheter.. De ovale hellene jeg støpt la jeg ut på plen og gravde ned slik at det ser ut som små fotavtrykk. Men jeg endret retningen litt, de går hitover mot fotografen. Selvfølgelig var klokken så mye da jeg var klar at det var for mørkt for bilder.. og idag var det som sagt snø.. Cossallaten jeg sådde har forresten alle rede spirt! Så imorgen skal jeg så den romanasallaten også, litt om litt, ikke alt med en gang, jeg vet..

6 kommentarer:

krepsemor sa...

Du får trøste deg med at den snøen der kommer ikke til å bli liggende! Ellers så er jeg stadig like imponert over din energi når det kommer til hagearbeid, planlegging og såing, og så støper du hellene selv også! Du er kjempeflink! Vet du? I natt har jeg drømt om å støpe hypertufa, både små og store! Jeg kan nesten ikke vente på å prøve. Men først må vi få bort all snøen ute.....
Ønsker deg en fin uke!

Linda sa...

Snøen blir nok raskt borte, heldigivs:) Og jammen som du har fått gjort masse:)

Turid sa...

Det er møkkavær her også, hagen er hvit og det snør fortsatt. Trøsten er at den går vekk igjen snart.
Trøsteklem...

Mari Anne sa...

Etter min oppfatning kunne ikke været vært bedre. Perfekt for kalk og gjødsel, perfekt for tørre potter, perfekt for tørre bed. Så ville det være perfekt med sol og varmt om noen dager. Dette er den beste våren jeg noen sinne har opplevd.
Kule fotspor, tenker ofte på å gjøre sånne ting, men rekker ikke med det.

Gunilla sa...

Ja nog är vädret växlande.
Snön verkar inte ha fallit klart här hos oss än.

Idag så är de både regn och snö.

Vilken fin ide med stenarna det blir riktigt snyggt.

Ha det gott
Gunilla

Vivishagerom sa...

Hei!
Det ble snø her også, men jeg trøster meg med at det gjør godt for hagen. Det var jo tørt da ;)

Ha en fin kveld.