tirsdag 18. mai 2010

Brunnera macrophylla ‘Silver Wings’

brunnera macrophylla silver wings

Forglemmegeisøster, så søt med sine himmelsblå, små blomster og varigerte blad. Vansklig å gjenngi den i bilde men den er underbar, ny for året, og jeg håper inderlig at den kommer å like seg i min hage. (Plantert på baksiden.)

brunnera macrophylla silver wings

Siberian Bugloss, bought earlier this season, adorable colours and texture I find. Only so hard to take a good picture, those lovely blue flowers are so small. I do so hope it will like itself in my garden.

brunnera macrophylla silver wings

 

10 kommentarer:

Margrethe sa...

Dette må være den vakreste blåfargen i naturen. Helt nydelig. Jeg er stadig imponert over alt du får plass til i din"lille" hage. Området som er avbildet i ditt forrige innlegg er utrolig flott og spennende.

Aud sa...

Nydelig bladverk på den Brunneraen.
Bladverket blir nok enda flottere når blomstringen er avtatt.

... sa...

Nydelig, og vakker blåfarge! Variegert bladverk er veldig fint, skulle gjerne hatt mer av det i hagen.

sweetbay sa...

That is lovely! Such a wonderful blue.

Stephanie sa...

This tiny blue flower is so petite but still very eye catching seen against the plant's green leaves. Nice plant to have.

Margot sa...

Jättesöta blåa blommor och vackra blad!
Ha det gott!
//Margot

Merja sa...

Mycket söta små blommor och blad!

Gunilla sa...

Jag har några sorter av Brunneran ochså. De har ju så dekorativa blad.

Nunneörten som jag har på bilden vissnar ner när den blommat men det finns andra som inte gör det ochså. Corydalis elata har jag som blir blå den vissnar inte ner.

Ha en fin dag
kramen/Gunilla

Vicky sa...

Vilka barndomsminnen jag får av bilderna. Att stå på vedbacken med morfar när han sågar och hugger, jag står brevid med min leksakssåg och 'hjälper'. Backen var täckt i små förgätmigej.

elle-melle sa...

Så nydelig!
Den minner meg om forglemmegei som jeg har i hagen, men den sår seg selv og dukker opp på forskjellige plasser hvert år. Dette er vel en staude og holder seg i ro på sitt plantested? Tror jeg skal se etter en slik en. Flott med varigert bladverk!