lørdag 1. mai 2010

Prosjekt baksiden fortsetter..

DSC_0024

Egentlig så er ikke 120x240 så stort. Når en først begynner plantere så fyller det seg fort opp. Nå gjelder det bare å huske på at jeg må ha litt plass til noe som blomstrer mitt på sommeren også, og høstblomster…

6 4

Alle de nyinnkjøpte plantene iår er satt ned, og seljen er flyttet. Bakerst står Clematisen, Purpurea Eleganse, men jeg har ikke fått lagd et espalier enda.. Jeg la godt med lecakuler under begge Lewisiia og planterte dem litt på skrå, hvilende på noen steiner, håper det hindrer at den står med fuktig bladrosett. Jeg får liksom aldri til dem, de dør bestandig for meg. Synd for flotte er de. Fikk også satt perleblomsten fra tidligere i våres under tre og begynnte plantere litt takløk i tekoppen i stedet.. Julesviblen ( hyasint) gikk samme vei, flyttet noen krokus og hentet tilbake et par primula som jeg hadde skuffet vekk langt inn i syrinhekken. Smaken endrer seg hele tiden..

5The last frame is starting to fill up, with all of my newcomers this season and some bulbs I’ve kept from earlier inside. The tea cup will be filled up with saxifrages and I moved my Salix from the terrace down here as well. Only problem is to remember that I have to save some space for perennials that bloom later on as well or I will risk there is nothing exciting here in Autumn.. 8 

79  

Flere som får lov å komme tilbake inn i varmen; jeg var og hentet en av mine aurikler som jeg halvveis kassert, plantet under postkassen altså. Et eller annet sted i hagen skal jeg ha noen til men med mørkerøde blomster, neimen om jeg fant dem nå..

10DSC_0002

Så bare for å ha sagt det, det var fortsatt snø idag, 1.e mai, men det var idag morges. Alle rede ved elvetiden var den vekk, men da tokk det i å snø fra himmelen i stedet, for så i bli fint vær igjen..Aprilvær første dag i mai altså..

5 kommentarer:

... sa...

Så fint det blir :) Den lille gule primulaen er så søt.

Snø på første mai er ikke gøy, nå må det vel snart være slutt!

Christin sa...

Snø nå, nei, det trenger vi ikke.
Blir fint hos deg og gleder meg til bilder når det er full blomstring :)

Anonym sa...

når sover du egentlig?? :)) himmel så mye du får gjort!! har du en plan eller 'blir veien til mens du går' ?

prøver å planlegge men, det hele er glemt når jeg går i gang.. du den der som dør for deg.. kan du ikke bare bygge opp hjørnet slik at den henger mer over kanten eller tåler den ikke det?? kan den stå i sand ?? sand og stein må da forhindre at den blir stående i vann?? kan ikke dette prøver bare å tenke logikk men det er kanskje helt feil :))

nei nå er da senga neste .. :))

IngunnBW sa...

Jeg ble nesten sjokkert da jeg kjørte til Sætre i helgen, det var fremdeles sne i et skyggeparti langs veien, et skikkelig kuldehull. Men nå er det mai og sååå nydelig vær, da forsvinner nok siste rest raskt både her og hos deg :)

Bedene dine blir så flotte, med både sten og oppstammete trær. Dette er elementer jeg også liker og bruker, er det oppstammet Caragana på det første bildet?

Marita sa...

Hos oss regnet det mest bare igår, men kraftig nok. Idag blir en flott hagedag og så skal jeg på tur.
ps. Har lagt deg til på FB, tenkte det kunne være hyggelig?
Ha en flott hagedag :)