søndag 16. mai 2010

Raindrops keep falling on my head..

 regnmätaren är nästan full

40 mm regn har det kommet i løpet av to dager. I går kveld tordnet det også, så idag når det ikke har regnet så kraftig tog jeg av plastikk dekslene fra mine kasser. Ca 10 mm fikk mine grønnsaker før jeg atter la dem på. Til uken er det meldt varme og pent vær så da håper jeg det virkelig kommer å spire, nå som de også fått litt vann..

Ble ikke lange turen ute, måtte bare avslutte gårdagens lille ukentlige rapport fra kjøkkenhagen..

40 mm of rain during this weekend, so today I removed the covers to let my plants get some of this soft water coming down. Since they promised nice weather for the coming week, I now hope for some growth.

kaos i köksträdgården

Sukkererter, spinat, sjarlottenløk og en litt grønnere tone på jorden der gulerøttene har spirt..

sockerärter spenat

Suger snaps, spinach, onions and carrots ( those tiny greens on the ground..)

charlottelökmorötter

var är stenen ??

Ble lissom aldri ferdig til 17 mai, regnet kom i veien, her skulle det nå ha vart et runt klot av granitt, og hellene er heller ikke helt i mål, men nå er det ikke mye igjen.. Noen ( meg antagelig..) hadde planer om å få kjøpt sommerblomster idag, men det ble det ikke heller noe av, så alle de som traver forbi her 17 mai  får holde tilgode med det som er.. litt grønnt og noen få løkblomster er i hvert fall å se.

baksidan baksidan

Almost done with my backyard, what little lawn’s left will soon be gone. Thought of getting me some annuals today but the rain stopped me, my pots will remain empty tomorrow when Norway will be celebrating May 17th.

pärlhyasinter

Na ja, det er i hvert fall noe å se på i staudetrappan og perleblomsten setter farge så helt tomt er det da ikke..

staudetrappan

 

11 kommentarer:

Mia sa...

Nämen vad det regnar hos dig. Här har vi snarare haft sommar och mer värme väntas i veckan. Lite regn skulle nog vi också behöva i och för sig. :)

Anonym sa...

herregud som det spretter opp her!! :)) så flott Mia :) bare vent til varmen kommer.. og innlegget under var himmelsk! å som jeg skulle ønske jeg kunne gå forbi hos deg 17.mai :)))og hva gjør det at det manglet litt her og der.. sommeren er ikke over i morgen:))

god klem til deg og takk for herlige bilder:)))

Merja sa...

Så mycket regn!
Ser fint ut i odlingsbäddarna:) Visst går det att göra saft på purpurflädern...fast själv har jag inte lärt mig att tycka om det. Får kanske lära om nu;)

Thorins Trädgård sa...

Hallå Mia, vilken fin stig du har i ditt stenparti! Den bilden sparar jag som inspiration.

Marit

Åsa sa...

Lite värme på den där nederbörden så lär det sätta en hiskerlig fart i ditt trädgårdsland.

... sa...

Som det spirer i kjøkkenhagen din! Jeg har satt ned gul løk, og sådd gulrøtter mellom, ellers er jeg sørgelig på etterskudd i min kjøkkenhage. Får fortsette i neste uke en gang.

Det regner her også, men håper på litt opphold i morgen :)
Ha en koselig 17. maifeiring!

Nanne sa...

Den hagen din blir et syn når varmen får tak. Alt behøver ikke å være ferdig til 17. mai. Heldigvis. Dette regnet har gitt meg mulighet til å gjøre litt inne, og det trengtes. Ha det fint i morgen!!!

Vilt og vakkert sa...

Heisann! Den som venter på noe godt.... vet du.
Her ble brått haven også overlatt til regnet. Det skulle ha vært raket og fjernet kvist og kvast, men alt ligger der det lå for fjorten dager sida. Det blir 17. mai okke som. Ha en fin feiring - og kos deg ;:OD)

Christin sa...

Regner her og, så har ikke blitt ferdig med terrassen foran.
Vi får håpe det fine og varme været kommer til uken.
Kos deg på 17.mai :)

IngunnBW sa...

Ååå..det siste bildet var kjempefint - for et fantastisk område av haven din! Ja, nå har vi heldgivsi fått skikkleig rotbløyte, helt herlig med alt regnet som kom på en gang. Og nå som de melder varmt vær fremover kommer alt til å eksplodere ute. Ha en kjempefin nasjonaldag, Mia!

sweetbay sa...

You grow so much in your small space, it doesn't look small at all! We're getting some much-welcome rain here too.