tirsdag 4. mai 2010

Hvit som snø..

 DSC_0042
..trodde egentlig jeg var ferdig med den fargen, men ikke sa Nikke. Gleder meg bestandig like mye når denne planten begynner blomstre, det betyr at staudetrappan langsomt har våknet til liv og at snart kommer fler etter. Det tomme, kala landskapet blir fyllt opp med grønnt og faktisk, idag har jo bjørkene fått museører !Men, jeg skal glatt inrømme at jeg for tilfellet ikke klarer å huske navnet på denne staude, og samtidig kanskje nevne at dette kun var den første lille blomst som slo ut, og så må jeg vel også fortelle at dagen idag faktisk har vart full av snø, det har vart kaldt og blåst hele dagen, men takk og pris så hadde ikke snøen lagt seg..
DSC_0045White like snow, never thought I would say that colour would appeal to me again for at least half a year, but, today this lovely little perennial made her appearance, that can only mean that soon, very soon now, my perennial staircase will appear in that green shade I so love, and today those Birches  let out their ears, the fist small glimps of leaves. Don’t want to talk about the snow we had today, nor the cold, windy days we can look forward to, today this is all the white my eyes will catch.
Mere solskinn idag, jeg har fått denne fra Lindas Hagedrømmer. Tusen takk, så hyggelig, den varmer godt den, rene peisekosen :) Linda har skrevet en gøyal fortelling om seg selv, burde sikkert ha gjort det samme, men ikke sa Nikke til det heller. Dagen idag er en slik dag hvor man helst ikke burde si noen verldens ting ;) men ta gjerne en tur innom Linda og les syv sannheter om henne, jeg lo så jeg nesten ..ja dere vet sikkert hva..

5 kommentarer:

Stephanie sa...

Those white flowers are really a pretty thing. Just like my purple waffle plant that blooms small white flowers. They can be seen right away. Really white!

IngunnBW sa...

Her var det også hvitt i går, grusomt! Men i dag er alt glemt, så får vi heller kose oss med slike hvite blomster fremover i seetdet for det som kommer fra oven :)

elle-melle sa...

Hvit ja, en skulle tro en var godt lei den fargen nå, men hvite blomster er jo slett ikke det samme som snø så da går det fint likevel:))
Hvite blomster er nydelig og din var søt uansett hva den heter.

Åsa! sa...

Härligt att våren är påväg. Det är en vacker årstid vi har framför oss nu.

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Takk for hilsenen og følget dette året. Du har vært trofast og en god støttespiller.
Jeg slutter nok ikke med bloggingen, men tror nå når varmen kommer at det blir i litt mindre skala. Noen poster har jeg jo bundet meg opp i som primstaven og ABC-tema. Er du ikke med i den 3. runden?
Bloggfrie dager kommer...innimellom ;:OD)

Gratulerer med award- den fortjener du. Jeg har noen jeg skulle ha delt ut. De ligger litt på vent...
Ha en fin kveld.