søndag 20. november 2011

Aster lateriflorus ‘Lady in Black’

Hvis man er beredt å vente en evighet og like små hvite blomster så er kanskje denne Aster et alternativ. Nå må jeg vel snart enda innse at med den lille plass jeg har til førfogende så kan jeg helt enkelt ikke føle meg så blødig og sår at jeg ikke makter å kvitte meg med slike planter, bare for at jeg en gang kjøpt dem. Denne får nokk helt enkelt flytte bak komposten til våren og erstattes med noe som jeg har større fryd over..

Nå er det ikke heller på langt nær alle blomster som kommet, det aller fleste er fortsatt i knoppstadiet, til tross at vi befinner oss et godt stykke ut i november..

Tidligere i uken, før kulden satte inn, og når solen lyste fra en blå himmer så den slik at. Ikke enns da gjorde blomstrene særlig mye av seg..

Nei, jeg får nokk bruke vinteren til å overtale meg selv, denne er ikke skapt for våre forhold her oppe i høyden..

5 kommentarer:

Cika sa...

Den är dekorativ med de långa, rödbruna stjälkarna trots att den kanske inte hinner blomma!
/Cika

Emelie sa...

Det är det som är så svårt med att ha trädgård...ibland måste man ta beslut att "kill your darlings" så att säga :)
Ha en fin dag :)

Torill sa...

I naturen dør planter heile tida, og blir til næring/mold for nytt liv. Ikkje noko gale med det Mia. Slike tanker bruker eg når eg kaster planter som eg av ein eller annan grunn ikkje vil ha..... Lukke til !!

Linda sa...

Ja det var disse valgene da... Noen ganger må man velge bort... selv om det smerter... Men sett den et sted slik at den kanskje kan overraske deg et år:) Man vet jo aldri hvordan sesongene blir:)

orchis sa...

Ligner et ugress som vokser langs kanten av dammen min. Men det kan vel ikke være samme, vil jeg tro.