lørdag 4. juli 2009

Tiden svinner forbi men nå kom endelig regnet !

   Det går så fort, alt for fort. Jeg rekker ikke knappt få tid til å legge inn alle bilder, så har jeg tatt nye. Og, det må jeg rekke hadde jeg tenkt. Jeg skal jo sitte og nyte bildene når det blir mørkt og kaldt til vinteren.Da skal jeg sette meg å se igjennom mitt planteregister og virkelig gjøre slag i saken med å finne og lære meg navnen. Det har jeg bare ikke tid til nå så her forbliver de navnløse..

rab1rabatt

raba216

9 10

11 12

  iris 13

Hver dag er det noe nytt som kommet. Hver dag, nei, jeg finner noe på morgenen før jeg drar på jobb og jammen har det ikke skjedd enda mer når jeg kommer hjem!! Så synd bare at hver enkelt blomstring går over så fort i denne varmen. Orientvallmoen slengte sin oransje kåpe redan etter en dag.

21 14

15 17 

 20 18

 19 22

23 24

All ledig tid går åt til å holde liv i plantene, både inne og ute. Kan ikke helt skjønne hvorfor jeg både skal ha vindusbrett og hage så stappfulle!! Jeg liker ikke å vanne !! Liker bedre å luke, men nå er plen full av kløver igjen, har ikke hatt ork. Det er jo så himla varmt!! Så igår kveld,, mens jeg vannet kjøkkenhagen, igjen…, braket det løs. Endelig regn. Jo takker, fikk futtige 3 mm men det var da en start. Nå i kveld begynnte det på ny, 5 mm. Heldigvis ser det ut til å bli mere. Det er så tørrt ( og jeg har arbeidshelg så for meg kan det godt få lov til å regne :-) Jeg blir helt svimete av 30 graders solsteik!!

DSC00037DSC00038

DSC00035 DSC00036 

 

Idag har jeg spist jordbær, de begynner å komme nå, markjordbæren (smultron) også. Flädersaften står i kjølerommet, rabarbern borde ha blitt til mer saft og noe i frysen til vinterens paier. . .

Så kommer snart alt det andre, under er beviset for at mitt Lobo epletre overlevde vinterens kalhygge.

DSC00008 26

  spania1t1

25 5

 87

 

5 kommentarer:

sweetbay sa...

What a beautiful collection of flowers! They are all lovely!

Bea sa...

Precis så är det, det går alldeles för fort nu i värmen, men den ahr visst farit sin kos här hos mig för nu behövs fleecejackan åter och det är blåsigt, kallt och dessutom risk för nattfrost i natt!!!
Med tanke på din kommentar hos mig och spår av nattfrosten senast... visst finns det spår fortfarande, men det har naturligtvis kommit annat som upptar intresset sedan dess.
Nu håller vi både tummar och tår att inte den kalla vinden sveper över min trädgård i natt hos mig! /Bea

Vilt og vakkert sa...

Hvilket mangfold og fargeprakt haven din har! Her ville hvilken som helst stortives...

Beate sa...

Så ufattelig mye vakre blomster!!

anne -moseplassen sa...

Jeg har også plagdes med den enorme varmen, og er glad det nå har falt i temp her i oslo. Gleder meg til en uke med rund 20 grader. Men regnet er jeg ikke så hissig på for egen del, vanner gjerne, men ettersom jeg er av bondeett så må jeg jo si at jeg heier litt på regn også, så åkerene får sitt.

Fantastisk blomstring du viser, vakkert!