søndag 28. juli 2013

Noen roser ved Lunden

Clair Renaissance, tenk i år som jeg har skamklippet syrinhekken igjen og solen skint som bare den, så kommer Clair godt med blomst igjen. Så gøy å återse den vakre rosen. En stor blomst, ikke mange, men den er urtjusig synes nå jeg.

Ved siden av er det tomt. Der har Jayne Austin hatt sin plass. Hun kom dårlig, nesten ikke synlig i det hele tatt, så henne gravde jeg opp og satte over i en potte i stedet. Der har hun nå fått noen bittesmå nye skudd. I hennes sted har jeg forresten satt en av mine stiklinger av Lykkefund. Stiklingen er enda ikke så stor at den fyller ut plassen.

Ved andre siden av Morell tre har jeg satt Eden rose. Også denne blomstrer. Første blomsten var så tung at stilken ikke orket bære opp prakten men ny har jeg fått satt dit en støtte. Håper denne andre knoppen orker holde seg opp i stedet.

Louise Odier som står ytterst, nærmest gang, på denne side av Lunden, frøs helt ner efter vinteren men holder nå på å strekke seg oppover igjen. Har jeg tur få jeg sett den blomstre og.

4 kommentarer:

Mariann sa...

Vakre roser! Eden rose var jo bare lekker! Noen roser har litt svake stilker de første årene, men de blir kraftigere ettersom årene går. Vet ikke om dette gjelder for Eden rose.

Snäckskalsdalen. sa...

Underbara rosor. Eden ros är ju otroligt vacker i fromen!
Agneta kram

Nora sa...

Vilka underbara rosor!
Kram!

Furulunden sa...

Så fine roser!! Det er mnage som har opplevd at rosene har frosset helt tilbake i år. Hell for dem som likevel får sine roser tilbake, uten å bytte de altså :)