mandag 29. juli 2013

Det var den der liljen på baksiden da…

Ja, den herlig røde liljen som på en mystisk måte kom opp på baksiden inntil husveggen forrige sommer. Jeg kan for mitt liv ikke komme på hva jeg satt, ikke heller at jeg satte den her. Helt pløtslig så var den bare her. Helt feilplassert, inneklemt mellom stenglene til den store Campanula lactiflora ‘Pritchards variety’. Den store melkeklokken hadde jeg tenkt å fjerne og flytte til forsiden. Men flytt i denne tørken er jo ikke å tenke på, spesielt ikke store stauder med pælerot. Ikke har jeg lyst å flytte den nå heller for da mister jeg antagelig liljen og i samme sleng.

Liljen vil jeg ha kvar, den vakre formen og fargen kan jeg jo ikke gå glipp av. Nå får jeg bruke noen uker på å tenke ut hva jeg vil ha her i stedet for klokken i stedet. Og hvem mer lilje jeg skulle kunne sette her og. For liljen synes trives godt her ved veggen.

3 kommentarer:

Marit sa...

Så vakker den er! Jeg har også en sånn som blomstrer akkurat nå med samme farge. Det er nok lurt å vente med å flytte planter. Sier hun som flyttet mange i går kveld... Men noen ganger må en bare, men da er det bare å pøse på med masse vann, så pleier det å gå bra likevel. Men mye vann er viktig da.

Bettina Bäck sa...

Jättehärlig och djup röd färg på den liljan! Förstår verkligen att du vill ha den kvar där den valt att stå.

Anne Kari sa...

For en lekker rødfarge! Liljer er bare så vakkert. :)Skjønner godt du vil ha den.