tirsdag 2. juli 2013

Så begynnte det å regne igjen..

.. mitt i beste murmalingstid. Men ja, ja.. det gir meg litt tid til avslapping inne, jeg har tross alt ferie. Så kan jeg se gjennom litt bilder. Som denne Lychnis flos-jovis nana ‘Peggy’, den ser jo ut å trives galant mitt i jungelen som råder i deler av staudetrappa.

Nå burde jeg vel vært ute med macrolinsen for det ser nesten ikke ut til å blomstre i det hele tatt. Men det gjør det.

Og midt en jättevädd, Cephalaria gigantea, som en riktig palme stikker den opp nederst mot lunden (stakkers roser bak)..

Jeg er litt seint ute med månedsbilde nå og ikke kan jeg fota når det regner. Får ta det i morgen. Forløpig får det bli dette.

I midsommer når jeg var hjemme stoppet vi ved Esthers cafe som vanlig. Der fikk jeg med meg en liten frosk. Visste ikke helt hvor jeg skulle ha den så nå ligger den her.

Det lille gresset, Molina caerulea ‘Variegata’ har forresten klart enda en vinter, nå ser det kraftigere ut og.

Jeg egner meg dårlig som fotograf men tar like vel med meg bildet bare for det viser så godt hvor høy Bambusplanten blitt.

Forlater staudetrappa nå og går mot den andre, den store på framsiden..

For der er det to hibiscus blomster, også disse kjøpte på Esther’s. Jeg syntes de var så flotte. Two faces ab, heter producenten. Blomstrene sitter på toppen av jernstenger, mannen trodde faktisk først de var ‘ekte’.

6 kommentarer:

Marit sa...

Ja, dette regnet vil ikke holde opp. Så flotte de figurene dine er. Det er fint med litt pynt i hagen.

Villrose sa...

He-he. Cephalaria gigantea klarte jeg etterhvert å flytte aller bakerst i et bed. Der svever den høyt over alle.
Esthers kafe burde jeg ta en tur til!

Nora sa...

Esthers Cafe pleier jeg også å stoppe på når jeg skal hjem til Norge. Det er et så nydelig sted, helt ulikt alle andre matsteder langs veien.
Klem!

Anonym sa...

Hej fina Mia! Så kul att höra från dig igen! :)
SÅ det regnar mycket på er? Kanske kan ni skicka hit lite vatten? Här är det så torrt, så torrt.
Kramar!

Bettina Bäck sa...

Gillar grodan! Och kul att gräset tar sig, jag har lyckats ta död på jag vet inte hur många prydnadsgräs. Vad jag lär mig av detta? Hm. Inte slarva vid planteringen och trycka ned i en litet hafsigt hål i existerande gräsmatta. Du har ju gjort helt rätt.

Bille sa...

Hei! En regndag gir ny frodighet - og bilder til bloggen, og male kan du gjøre siden! ;) Den Lychnisen så artig ut, ikke alltid man tenker macro før det er for sent. Har også endel sånn bilder. Men andre ganger går det bare i macro, og da savner jeg oversiktsbilder fra feriehagen, de er også gode å ha sånn etter at sesongen er over. Kos deg med mer ferie!