mandag 1. juli 2013

Noen plankerester til overs

Litt snekring av fire plankerester gav meg mulighet å fjerne mye av de stauder som var i den lille rosekassen. Den var jo helt igjengrodd. Nå kan kanskje de to stakker roser som er her i få pustet litt, i hvert fall til jeg ikke klart la være sette dit noe nytt igjen.

Flere av plantene havnet opp i den nye lille kassen istedet. Scabiosa og geranium er det. Som vanlig ser det litt vissent og halvrisigt ut når de er nyplantet, men jeg håper de kommer seg uten at jeg blir nødt å klippe vekk alle blomster. Det har tross alt regnet 100 mm den siste uken.

Kassen er altså en liten firkant rett ved siden av brønnen.Inntil enda en lite støre firkant. Egentlig laget jeg kassene mest for å få bedre plass til min Ginko biloba. Men spillbitene som jeg ikke kappet til, ble til to firkanter. Når de blir malte kommer de ikke synes så godt.

Ginkgo tre ble omkranset av fire heuchera planter som levde en bortgjemt tilværelse lenger bak i beddet. Nå har de og kommet frem litt så fargene synes riktig godt. Når jeg hølt på med dette fant jeg tre stakkers planter som så vidt levde. Disse har jeg nå satt over i potter så får jeg vel se om de tar seg. (Glemte ta bilde som vanlig ..)

6 kommentarer:

Hilde sa...

Det ble fint, du er driftig :) Så heldig du er som har et ginko-tre.

Inger Marie sa...

Så fint å bruke rester...og nye muligheter dukker så opp:)
Flott ble det Mia:)
Nyt sommerdagene:))

Jannibele sa...

Kreativiteten skaper nye og artige saker. Fin kasse du har laget. Så frodig det er hos deg da.

4 i Kiellandsgata sa...

Så koselig med kommentar på bloggen=) Stein i hagen er virkelig fint, og du har jo mye stein=) Vibeke

Nora sa...

Du er jamen kreativ og flink!
Klem!

Tigertina sa...

Så artig å se hvordan du brukes opp alt, og gjør det fint! :D Spennende farger på heucheraene dine!
Ha en flott uke :D