torsdag 4. juli 2013

Ajuga reptans ‘Burgundy glow’

Okey da, så sprer seg ikke den brokbladige revsuga seg like mye som den andre med mørke blad, som farer frem i voldsom fart. Men denne tar etter hvert litt plass og. Så jeg fant ut at jeg kunne flytte en del av bladrosettene til potta med tuja ved trappa. Jeg synes nok det ble en god erstattning for sommerblomster..

8 kommentarer:

Nora sa...

En flott kombinasjon. De sto seg veldig fint til fargen på potta også!
Klem!

Meta sa...

Jätte snyggt Mia.
KRAM mamma

krepsemor sa...

Så lekkert det ble! Jeg er enig i at Burgundy Glow ikke sprer seg like mye som den mørke. Den overtok en del av plenen, som plutselig var i ferd med å bli lilla!!!! Burgundy Glow har jeg selv, og liker den bare bedre og bedre :)
Lenge siden jeg har blogget nå, og også lenge siden jeg har kommentert , men hagelysten er veldig påtrengende for tiden! Snart blir det ny blogg, så det blir nok ikke lenge jeg kommer tilbake i bloggverdenen. Skal si jeg har savnet det!

Hilde sa...

Så fint det ble :) Søt ajuga med dekorative blader!

nina sa...

Veldig lekkert! :-)

Anonym sa...

Hör från flera håll att den mörkbladiga revsugan går berserk i rabatterna. Mina håller sig på plats ganska bra tycker jag... Men så är jag där och rycker så fort de försöker smita förstås.. ;) Din passade perfekt där i krukan.
Kram

Bille sa...

Det ble skikkelig fint sammen med de steinene. Det er så gøy når man kan finne på sånn og hente det man trenger fra egen hage :)

Et nytt landsbyliv sa...

Nydelig - jeg har også den mørke og den er ganske heftig i sin vekst og jeg har brukt den som fyll i sommerkrukker. De som bor i min nye hage er nettopp fra en en gjenglemt sommerkrukke fra min gamle hagen. Nå bor den på litt vanskelige og skyggefulle deler i hagen og har rom til å spre seg litt, men jeg må visst også være på utkikk etter den sorten som du har - den var flott!