lørdag, juli 13, 2013

Hva driver hun med nå da??

God duft sprer seg på baksiden, sjersminbuskene begynner blomstre. Den duften fyller meg med gode minner av barndoms somrer. Til venstre om sjersminen skymter en liten hagegang.

Sjersminen har jeg plantet her for å skymme litt av alle komposter som er bak. Komposter er jo ikke nødvendigvis vakre å se på men et må-ha i hagen, jorden som blir er jo gull.

Og her er det nå stor aktivitet. Jeg fikk noen heller av en arbeidskollene, riktig fine, hvite og slipte. Nå kunne jeg legge en gang forran kompostene, passer bra ikke sant? Da kan man gå barfote hit og å tømme bøtta når man holder på ute.

Det skal føles som en luksus å slippe forsøken på plenklipp (ikke helt enkelt å få hit gressklipperen..) og det skal føles som en befrielse at bare kunne koste ihop det som havnet utenfor trilleborren når jeg soller kompost.

Og ikke minst blir det lettere å plukke solbær, jeg får sette meg på en liten krakk nå kan tro. Gjennbruk, ikke kan man la slike verdifulle heller gå seg hus forbi?

2 kommentarer:

Cika sa...

Så frodigt och fint det ser ut! Snygg plattläggning!
/Cika

Turid sa...

Veldig praktisk med de hellene - flott ble det. Ser at trappen har fått farge, flott den også. Den klematisen i innlegget under derigjen hadde noen nydelige blå blomster - den frister til kjøp!