onsdag 17. juli 2013

Fy meg, nå har jeg tiggit igjen…

Naboen har en buksbom inntil gjerdet mot meg. Den vokser ganske viltert og iblandt er jeg så heldig at det kommer en grein gjennom stakittet og over til meg. Disse har jeg da ‘stjelt’ og stukket små stiklinger av ved trattorian. Det er jo ikke alle stiklinger som kommer, mange dør og ganske rask men ‘stjålet’ pleier funke best..

Ved trattorian har den lille hekken begynnt vokse seg ‘kraftig’ og her har jeg alle rede satt fler små avklipp i fjor. Nå som naboen var ute med saksen var jeg ikke mindre frekk enn at jeg spurte om jeg ikke kunne få avklippet. Tror kanskje ikke hun først skjønnte jeg mente allvor. Men det ble til en hel masse helstiklinger. Nå har jeg kantet beddet på forsiden, den med pilene. Og innersidene av Lunden har også fått rimlig mange hælstikinger etter kanten. Så er det bare å vente da… vente og håpe de tar seg… i 4-5 år, minste…

2 kommentarer:

Bettina Bäck sa...

Sånt där har jag tålamod med (jag också). Och det är klart man får tigga ... ;-)

Marit sa...

Disse som en tar stiklinger av virker mer herdige enn selve morplanta. Jeg hadde en som døde sist vinter, men stiklingene lever i beste velgående.
Det er lov å tigge! :-)