tirsdag 21. mai 2013

Erythronium oregonum ‘White Beauty’

Yeesssss!! Faktisk, jeg fant henne igjen, den lille White Beauty. Ja, for liten er hun og nok så alene, hvor de har blitt av resten av de små knollene fra hundetann vet jeg ikke. De er vel der de og. Kanskje de kommer neste år?

To år har jeg ventet på henne og faktisk gjett opp håpet. Plantet disse i 2011 men så dem aldri igjen i fjor. Nå som den rosa ‘Dens canis’ viste seg tidligere i vår fikk jeg opp håpet om at også denne skulle komme. Men overalt hvor jeg har hundetannsblader kom de gule ‘Pagoda’ opp, utrolig vakre de og, det er ikke det, men jeg hadde slik lyst på å få se denne og.

Så står jeg der da, mellom to regn igår ettermiddag, og skuer utover beddet på forsiden. Pløtslig lurer min mann på hva som skjer, for der står jeg og roper; yes,Yes, YES!! Han skjønnte nok ikke helt min begeistring da jeg oppdaget hva den hvite prikken var som jeg måtte se nærmre på.

Godt man kan glede seg og for ute regner det siden igår og mer skal komme, mye mer, nå sier de bortemot 110 mm!! regn i løpet av to dager… Ja, ja, ikke noen risiko for tørke med det første..

5 kommentarer:

Nora sa...

Nydelig er den! Skjönner godt at du ble lykkelig av å finne den ja!
Klem!

Anne Kari sa...

Wow - vel verdt å vente på! :-)

Et nytt landsbyliv sa...

Dette var en nydelig blomst! Artig når skuffelse snus til glede! :))

Villrose sa...

Så hyggelig at den kom, da! Skjønner godt det lille utbruddet ;-)

Stephanie sa...

The yellow colour of the primula blooms is so lovely and it really perk up the flower bed. I am sure the bee loved it for the same reason. Hope you will built an insect hotel soon. Enjoy the freshness of Spring :-)