fredag 3. mai 2013

De siste par dager..

Ikke mye som har skjedd ute i hagen, men noen har ordnet på porten igjen. Nå står den ikke lenger  der som et tannløst gebiss. Takk og pris. Men jeg skjønner at jeg må lage en ny i løpet av sommeren, flikkingen kommer ikke holde så lenge når tre er mørket..

Min provisoriske flikking av kjøkkenhagekasser kommer ikke heller holde all verdens tid men i hvert fall nå for en stund. De kassene som var verst ille ute er reparert og plastikkdekselen er lagt over. Men sant skal sies, jeg har enda ikke sett noen kondens under. Enter er det tørrt eller kaldt, vil helst tro det siste..

Jeg vet, ikke er det vakkert med disse plastikkdeksel men som sagt, det hjelper, minst like mye for varme som for å holde nabolagets katter vekk fra jorden og de frø som etter hvert skal ner.

Enda er intet satt. Potetene ble kjøpt inn siste april men de er ende ikke satt i jord. Denne gangen igjen ble det Troll. Litt morsomt, for jeg hadde en lang diskussjon med noen voksne medlemmer av hagelaget som mente at en slik potet ikke eksisterte.. Na ja, jeg fant da en eske med Troll settepotet iår og..

Imorgen er det mye jeg vil gjøre å som vanlig alldeles for lite tid. Jeg må i hvert fall begynne planlegge kjøkkenhagen, se hva jeg har og hva jeg trenger få anskaffet meg.

5 kommentarer:

Bettina Bäck sa...

Smart! Nej, vem älskar plast. Men vad gör man inte för sina små skyddslingar. Det där ser superpraktiskt och jättebra ut. :-)

Bjørkvold besøkshage sa...

Det kan ikke bestandig se så pent ut, det må jo være praktisk. I modellen din ser det jo ut som du har full kontroll. Troll potet har til og med jeg hørt om selv om jeg knapt har satt potet. Lykke til med dine avlinger!

Mariann sa...

Du er godt i gang med vårforberedelsene ser jeg. Alt er forsinket i år. Så kaldt som det har vært, er det nok en stor fordel med plast over kassene.
Fortsatt god helg!

Torill sa...

Hei på deg !! Godt å sjå at snøen er borte hos deg også. Jammen har du ein stor og flott kjøkkenhage !! Kjekt å fylgja med på planer og tanker du gjer deg om hagen. Ha det godt !!

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Godt å ha planer og ønsker. Flere av mine har blitt innfridd! Nå har jeg endelig macrolinse, et bidrag til elvesingelsti i haven og vindeleke på drivhusmønet!
Hyggelig å få gaver som har stått på ønskelista i flere år!!
Ha fin søndag, og ønsker deg fine "grodager" i uka som kommer ;:OD)