søndag 7. mars 2010

En ‘sorgens’ dag..

 

DSC_0032Jag trodde vi skulle klara oss iår, men nei da, igår var gamlefar på taket och måkte snø. Han målte opp snødybden til en meter og nå som det er mildere temperaturer ute vart det for tungt, innedører som buttet imot fortalte det, så nå var det bare at bite i det sure eplet og få det ned..

 

21 22

A ‘sad’ day this winter, I thought it wouldn’t come to this, but ‘the old man’ finally entered our roof.. With one meter of snow, and milder climate this last week, the snow masses were so heavy that we hardly could open our insides doors.. so what had to be done was done..

23 24

Dette betyr som regel store skader og snø langt ut i mai.. men en liten trøst er at vi har på langt nær ikke så mye snø som i fjol.. enda, for vi kan fortsatt få betraktlige mengder snø her, la oss håpe vi slipper det.. da tenker jeg mye heller på sørsiden av hagen, der begynner snøen smelte..

25 26

This means normally I can look forward to be able to enjoy snow in May.. some comfort to think of, there isn’t as much snow as last year ! The problem is only that we still have a chance of getting much, much more… oh, I do hope it doesn’t happen.. On the other hand, by the south side of my garden the snow starts to melt, lets focus on that instead..

27 28

9 kommentarer:

Gudrun sa...

Ja, inte är det roligt med dessa mängder. Här är det ju också otroliga mängder, har aldrig upplevt det så här. Hoppas det går bättre än våra tankar säger oss.
Ha det gott

Åsa! sa...

Ja, hu så mycket snö! En meter på taket, det var nog tur att ni fick ner det. Men det blir väldigt stora högar! Hur länge brukar snön ligga kvar hos er?

Anonym sa...

Ja nu börjar man bli bra trött på snö... Jag pulsade ut till förrådet och hämtade såjorden idag i alla fall, nu står det inne och tinar... Längtar tills jag kan så de första fröna för i år!

krepsemor sa...

Huff, en kan lure på når det blir vår, med spnne mengder med snø! Her har vært oppunder 10 plussgrader i dag, og snøen smelter! Akkurat nå er jeg mest bekymret for om gårdsplassen utvikler seg til å bli speil-is med overflatevann, og bilen står i garasjen. Jeg kommer meg vel ikke opp på veien i morgen, når jeg skal på jobb! Alt er mye enklere uten snøen.....
Dere har fått måket taket, og det er bra! Det blir tungt når den blir våt!
Ønsker deg en fin uke!

Gunilla sa...

Ja här har vi fått skotta taken två gånger nu på en kort tid vi har inte haft så mycket snö på flera år.

Men nu hoppas jag att den smälter bort ochså för det har varit plusgrader idag och det skall bli plus och sol imorgon ochså.

Ha en fin vecka
kramen/Gunilla

Annika Christensen sa...

Ja hua vad det har varit tufft i år.
jag kan fortfarande inte se några snödroppar här.
Nu ligger vykorten i kuvert och hoppas de kommer på lådan imorgon.
Annika

Kathrine sa...

Min erfaring er at stort sett så kommer våren/sommeren når den skal:))
Vet at flere ganger hatt tulipanene kommet opp i februar, men aldri blomstret tidligere enn normalt. Bare stått på stedet hvil til mai.
Tror kanskje det er litt lurt med denne snøen nå utover, for vårsola kan være ganske ille.

Her regner det i dag, og mye av snøen har forsvunnet. Bare påskeføret berger nå så...

:)

IngunnBW sa...

Det kan sew trøstesløst ut med all den sneen vi har nå ja. Men våren kommer - garantert! I fjor var vi her på Østlandet senest ute med vår, og jeg begynner å bli redd for at det samme skjer i år. Vi har enda ikke hatt en eneste plussgrad, det varmeste i skyggen har vært 0. Blir så utålmodig når jeg leser om mange plussgrader og regn flere steder! Det er jo det optimale smelteværet. Jeg vil også ha!

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Tur ni fick ner snön innan något riktigt otrevligt hände.
Här minskar snö för varje dag men det går sakta.
Hur många hoyor har du :-))?
Ha det gott
Birgitta