fredag, mars 19, 2010

Iblant blir en virkelig glad ..

2
Er det ikke rart, iblant sitter takksamheten i lenge, lenge som hele våren ville jeg tro. Hver eneste vår er veiene så spårete og fylles kjappt opp med vann når vårsolen ligger på. Hos oss som bor lavere enn veien er dette ikke noe gøy, det innebærer som regel en masse vann der hvor vi ikke vil ha det. DSC_0021Hos oss er det altså vei på to sidor av hagen, begge har sluk, sluk som er begravet under enorme brøytekanter etter vinterens alle snømasser. Hva hjelper de sluken da, dammen bygger seg likevel opp til store innlandsjøer som flommer over inn til oss. Skal vel innrømme det er da som irritasjon går over i ergelse og vi surt ringer kommunen og ber dem gjøre noe!! Men ikke i år, igår kveld benyttet jeg meg av den suverene nye tjenesten til våres kommune hvor man nå kan sende et litet MEMO for å klage. Tjenesten ligger lett tilgjengelig på nettsiden, hmm, kanskje ikke alt for lett tilgjengelig, man må lete godt for å finne skjema.. I hvert fall, jeg sendte et slikt skriv igår kveld, ikke for å klage men bad så pent om hjelp, og idag når jeg kommer hjem fra jobb har de vart og gravt frem begge to, og ikke nok med det, de hadde også fjernet all is som lå på veien!!  Gjett at det gjør godt i en skattebetalers hjerte, tusen takk snille Drm K. :) 
1  
Nå kan vårsolen bare fortsette å gjøre sitt, la vannet renne og porle, det fyller neppe opp våres garasje denne gang ( håper jeg,tvi,tvi..) Og porle kommer det å gjøre når solen er fremme, for det finnes mer enn nok snø å ta av.. DSC_0024

2 kommentarer:

krepsemor sa...

Åja, kjenner den følelsen! Jeg jublet høyt i bilen i dag på vei til frisøren :o) Og det var fordi terrassen var snøfri, og fuglene kvitret lystig! Dessuten har det vært 12 varmegrader i dag, og masse snø har smeltet!
Jeg fikk svar fra Håkon via HagEgal i dag også! Her er beskjeden fra ham:

så hyggelig at det er flere som vil bli medleme :D
Det er veldig enkelt å bli medlem. Betal kr 260.- til konto 8150.05.77576
og skriv tydelig navn og adresse på giroen.
Da blir hun medlem og vil etterhvert få tilsendt medlemsbladet som er det svenske hoyatelgrafen (det er meget fnt)
Det kan ta litt tid innen hun får det for vi har akkurat fått siste nummer nå og det er 4 stk i året. Hun vil få alle for det året hun melder seg inn i.

Annika Christensen sa...

Härligt att se måste jag säga.
snygg brunn dessutom.
Vad mycket jag har misst hos dig men jag har så mycket att stå i just nu.
Allt med boken och frimärket tar lite extra tid liksom.
Tack för tips var man kan köpa boke i norge.
Hoppas du kommer att tycka om den.
Många av bilderna är tagna hemma hos mig.
Ha det gott
annika