onsdag, mars 31, 2010

Fytt i rakker'n !!

Uff, Her blir det ingen bilder, bara et vræl !! vil ikke ha mer snø og her laver det ned siden igår kveld!! Føler meg alt annet en blid akkurat nå!!! For et påskevær!!

2

No fun at all, snow keeps on coming, never ending, can't take any more!!

1

12 kommentarer:

Linda sa...

Huff stakkar deg. Du får finne et pledd og krype ned foran tv:) Her regner det i bøtter og spann, får litt lyst til å hyle av det og... Ikke en gang kattene vil ut..

Ninni sa...

Du har min fulle og hele medfølelse... Det er skrekken å få mer sne nå. Stakkar! Trekk for gardinene, tenn stearinlys og se en koselig film. Da er det tross alt bedre øsregnet som herjer utenfor her, og nå må jeg ut på tur med hunden. Har heldigvis en paraply som nesten er like stor som en parasoll :) God bedring med været!

Stephanie sa...

Take care Mia! You have us to keep you warm ok.

Vivi sa...

Her er det også blitt helt hvitt igjen i natt. Vått og ekkelt er det.

Nanne sa...

Vondt skal vondt fordrive. den nye tærer på den gamle. Bare vent snart har du grønne plener, men det hadde vært godt med litt fint ferievær!!!!!

asbjørg sa...

Stakkar!Føler virkelig med deg,nå er det jammen kommet nok snø for i år.Vi våknet på hytta med helt hvitt overalt igår,men det forsvant nok like fort.Her hjemme i byen er det fremdeles mye snø igjen,hrmf....
God påske!

josimo sa...

Sender varme vårvinder din vei!!
Kong vinter kan dra hjem!!

Elsa sa...

Føler med deg. Nå vil vi ikke ha mer snø. Her fikk vi påfyll for et par dager siden. Nok er nok, nå vil vi ha vår og snøfrie hager.

Elsa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Elsa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
krepsemor sa...

Stakkars Mia! Nå har jeg nettopp tatt soldansen for deg, så i morgen blir det fint vær! Nå er det jammen på tide med vår :o)
Klem

Fattigfolket sa...

Det holder jeg med deg i! Her regner det heldigvis. Jeg ser kanten av den første kjøkkenhagesengen stikker opp av snøen. Hurra!

Ha en fortsatt god påske!

Marie