mandag 8. mars 2010

Hoya Carnosa, i nye fjær ?

7

Kun tre blomst !!! Dette er ikke vanlig, har hun endret form?? Nei, jeg tror heller det er dags for en større potte…Jeg pleier ikke å la mina Hoya få så god plass i pottene, men nå er det visst på tide. Ikke lar jeg dem få vann særlig ofte heller, da har jeg intrykket av at det blir masser av grønnt men ingen blomster. Jeg har hørt om gjødsel, men det har mine aldrig fått.. men, etter ti år i den samme potten må jeg nokk gi den her litt omsorg..

8  

Merely three flowers !! What’s up, a mutation ? Rather time for a bigger pot.. I never tend to give my Hoyas to much space or water, it seems to make the plants grow strongly on behalf of flowers. Fertilizer, never added.. Perhaps it time to give this one some attention after ten years of neglect..

9

9 kommentarer:

elle-melle sa...

Så nydelige de blomstene er! Jeg har aldri eid en Hoya så hvordan den skal stelles og gjødsles har jeg ikke anelse om, men hvis dine andre Hoyaer kommer med mange blomster vet du det nok selv. Er det slik at de har nydelig duft, ellert er det bare noe jeg innbiller meg?

AnnA sa...

Åh Mia, jag blir sjuk av att se dina underbara hoyabilder! Den rödrosa på inlägget före är ju bara FÖR exeptionell!!!!!!!!!
Jag har också ngn hoya med blomning på gång nu; vilka sorter har jag ingen aning om...
Ha en skön vecka!
hälsn
AnnA

IngunnBW sa...

Nydelige som enkeltstående også de, men det er nok litt gjevere med full pakke :) Så det vanskjøtsel som må til for å få struttende og blomstreende planter altså ;)

Det høres da ut som en potteplante for meg som alltid glemmer å vanne og tar knakken på det ene etter det andre?

Lillebeth sa...

Ännu en underbar bild! ha det så bra!

Hannes hage sa...

Fantastiske blomster, nesten som porselen! Jeg får ikke til mine inneplanter, alle mine er små, pjuskete og dør når våren kommer. Mine grønne fingre virker bare ute...

Anne (Moseplassen) sa...

tenker alltid på min farmor når jeg ser hvit porselensblomst. Hun hadde to laaaaaaaaaange planter rundt et vindu.

Gudrun sa...

Underbara hoyor, du glädjer mig med att visa dem och ge namnen.
Så fint med det rosa inuti blomman.

Ha en bra dag.
Kram

Hage og Foto entusiast sa...

FOr en vakker blomst. En blomst jeg ikke har så mye kjennskap til, men 10 år i samme potte da..Det er jo utrolig syns jeg.. :) Flink med det som spirer og gror du. Gleder meg til jeg kan begynne litt ute. Har handlet masse frø i butikken nå, så tenkte å forkultivere litt. Ellers har jeg kjøkkenvinduene full av pelargonier som har overvintret i kjelleren. Hlavparten klarte seg. Ikke dårlig til å være første gang jeg gjør dette. Takker for koselig kommentar i bloggen min. Svarte på spm ditt i bloggen min jeg.. ;) God helg.

Åsa sa...

Tio år? Det var inte illa. Vill inte ha någon omsorg alls alltså?!