søndag 28. mars 2010

Tilstandsrapport w.12

1

2Sluttet av mars faktisk og klokkene er stelt frem en time. Føles ikke helt som om vi nærmer oss April akkurat.. 65,5 cm snø, hadde håpet på mindre, men så fikk vi da 10 cm nysnø i starten av uken. Trøstesløst! I dette tempo er jeg snøfri i uke 18 og da er vi nesten i midten av Mai. Nå ja… Jeg måkte meg rundt huset idag igjen, det har jeg ikke gjort siden taket ble måket. Oppdaget til min glede at det begynner å komme opp noe i hvert fall inntil husveggen.

5 DSC_0014

End of Mars and still as much as 65,5 cm snow in my Garden. If this continue I can look forward to having snow until middle of May! Well, well.. Some comfort were offered as I notice, on my way around the house today, there were some activity close up to the backside wall..

3 4

Kontrastene råder som vanlig i hagen så her års. Det ligger fortsatt noen utrolig store hauger med snø men jeg klarte ikke motstå å finne frem til gangen i kjøkkenhagen. Snøen har en tendens til å krabbe innover fortere enn den synker sammen så jeg inbiller meg at dette hjelper.. Litt sol hadde ikke skadet.

 DSC_0016 6 DSC_0021 DSC_0019

The variation of snow is big right now, from huge ‘piles’ to naked borders, showing some green. I wish we could get some Sun now as the days are getting longer, that would help tremendously in the melting process.

DSC_0027 DSC_0026

10 kommentarer:

Kathrine sa...

Så langt det har kommet til deg, tross snøen:) Her er det snart helt bart i hagen, men ingenting har kommet opp, for det er så mye tele i jorden enda.
Godt å se dine spirebilder:-)

Gunilla sa...

Hej Mia

Du har ju fortfarande mycket snö men du kan ju se hur det kommer upp grönt iallafall.
Här kan jag inte se någon barmark alls. Vi har fått snö i flera dagar nu och ibland regnar det ochså, jag är verkligen less på allt. Jag undrar om vi får en snöfri 1: Maj.

Ha det gott
Kramen/Gunilla

Blomsterguri sa...

Det ser ikke ut som om snøen hindrer det som vil komme opp iallefall :-) Skjønner at du er lei av snøen nå. På denne tiden er vi jo vant til å ha helt andre fritidsaktiviteter :-) Ha en fin kveld!

IngunnBW sa...

Uff, det var noen solide snømengder du har fremdeles. Og enda mer sne... Da gjør det ekstra godt å oppdage spirer langs husveggen :) Hold ut, våren kommer til dere også!

Margrethe sa...

Det er nesten fristende å si "stakkars deg". Men med naturen kjemper vi forgjeves. Den gjør som den vil. Likevel; det er jo kommet ganske langt det som kommer langs husveggen din. Og snart, snart ... kommer vååååren! Ha en god Påske.

Linda sa...

Huff da... skjønner godt frustrasjonen din, men det må da kjennes utrolig godt å se at det skjer ting under snøen også:)Også blir ting spart for evt frostnetter;) Men spennende å se at ting har kommet så langt til tross så mye snø:) Jeg ønsker for deg noen soldager som setter fart på smeltingen:)
Men du slipper lere, sand og møkkete klær en stund til da:) I gangen min ser det ikke ut, og jeg vasker yttertøyet til ungene så det skulle vært premiert:)
God påske:)

Nanne sa...

Er ikke naturen fantastisk? Tenk så mye liv under så mye snø. Våren kommer i år også.

Nora sa...

Ojdå, över 60 cm snö fortfarande?! Här ligger det också snö fortfarande, men det varierar mycket. På några ställen är det bart, på andra ställen ligger det fortfarande drygt 20 cm. Härligt dock att det spirar på flera ställen. Känns som att det är spirorna och det gröna man får fokusera på nu, det vita försvinner förhoppningsvis snart ändå:-)

Margrethes hus og hage sa...

Åh, så deilig å se at det våres hos deg :) Det begynner virkelig å komme seg her også, og bare det blir noen solrike dager nå, så smelter det mye snø for hver time som går.
Herlig å se at det spirer. Det er vakkert når våren kommer :)

Takk for koselig gratulasjon :)

Ønsker deg en fin påske. Hilsen Margrethe

Stephanie sa...

But it is nice to see those plants growing out where there is no snow. They are so clever ;-)