tirsdag, juni 24, 2014

Nykomlinger..

Nå har jeg erstattet den uttørkete sypressen ved veggen på baksiden. Og det med et fyrverkeri! Den her busken er virkelig knall i fargene, lurer på om det holder i seg helt til høsten eller om den overgår til grønnt etter hvert. Uansett, med disse heta toner er den helt fantastisk og en fin kontrast til de to mørke buskene..

Physocarpus 0pulifolius ‘Amber Jubilee’, Blærepirea. Den vil ha sol/halvskygge (her er mer halvskygge/skygge men veggen hjelper stor med lyset har jeg merkt…), H6.

Egentlig var det rosegjødsel, kugjødselkompost og plenfrø som sto på dagens liste men jeg lot meg fristes som vanlig. Nå har jeg også en Rhapsody in Blue (buskrose, H4). Jeg hadde jo akkurat en bitteliten plass som passet til den. Men dessverre har jeg ikke plass til flere, sukk, det var jo ta tre, betal for to… men for en gang skyld klarte jeg holde meg til den ene..

Ikke helt enkelt å se rosen men den står bak den hvite. Og helt bakerst synes den lyse planken. Fikk den på plass rett før vi dro til Sverige men den ble aldri malt. Det må nok vente til det er mindre grønnt foran. Det var også her jeg trengte kugjødsel, har snart brukt opp mine sekker..

Når plantingen var klar vannet jeg godt og vel i over en time så her er gjørmebad, eller var, for det har alle rede trekket inn..

Det ble noen fler små potter med hjem men dem har jeg ikke rukket plante enda.. sitter litt for mye og nyter misstenker jeg..

5 kommentarer:

Turid sa...

Helt utrolig hvor mye det er plass til i en hage ;)

Marit Sønstebø sa...

Så flott den blærespireaen var da! Den fargen har jeg aldri sett på de.
Jeg har tre sorter her, men den kunne jeg nok fått plass til et sted en gang ;-)
Godt å høre at du stadig fristes du også :-)

Stephanie sa...

Hello Mia, wonderful summer garden. That's a beautiful amber bush. The foliage looks like a bloom. Happy planting new purchases :-D

Vivi sa...

Her var det mye lekkert.

Nyt hagen og kos deg. Klem Vivi

Den lykkelige Hagen sa...

Den blærespireaen har jeg ikke sett før. Den var veldig fin!