tirsdag 20. mai 2014

Så har Clematissesongen begynnt

Vid trappa…

og ikke minst ved syrenhekken..

Jeg er så takknemlig for disse tidlige sorter, fler er på gang rundt omkring. Men jeg fant også en uventet Clematis (?) på min rundtur. I en av de store steinene på forsiden..

Dette må jo være en frøsådd Clematis. Så den i fjor men da var jeg fortsatt litt usikker. Men den eneste lille grein lar det ikke være tvil lenger, det er en Clematis, innklemt i en sprekk. Lurer på om jeg tør forsøke fjerne den derfra eller om jeg bare skal la den være og vokse seg til litt… blir nok til det..

Og en liten bilde til slutt, den gule klaseormdruen var egentlig målet men vårvortemelken stjal mitt blikk..

7 kommentarer:

Nora sa...

Blomstrende Klematis allerede? Synes det var "igår" du viste bilder med snö på - her går det unna:-) Jeg bestilte fem Klematis fra klematisbutiken.se i forrige uke og de er på vei til meg nå....gleder meg:-)
Klem!

Marit sa...

Så flotte dine alpeclematis er! De blomstrer her også nå. Clematis er i det store og hele fantastiske blomster :-)

Merja sa...

Åh en hel vägg med klematis. Jätte fint!!

Torill sa...

Heisan. Flott klematisbløming. Spennande med den som har frøsådd seg. Har så vidt byrja bløma klematisen her og, tenkte å visa det ein anna dag. :)

Turid sa...

Kjempelekkert :) Her har de ikke bladverk en gang, men snart....

Hagen i Vest sa...

Nydelige clematis i blomst hos deg! Jeg er så glad i clematis og måtte ha noen med hjem fra hagesenteret i dag. Får ikke nok :) Veggen din av clematis er jo bare fantastisk! Ha en fin kveld :)

Unknown sa...

Jeg tror jeg må skaffe meg alpeklematis jeg også:)