mandag, mai 12, 2014

Ja, ja, sån kan det gå…

I kveld har jeg holdt et foredrag om hageglede/- galskap. Morsomt det men når jeg først kommer igang får jeg ikke stoppet, hm, hm… men i den anledning måtte jeg inn og fota noen gamle bilder av hagen. Blandt annet dette, fra –98. Så gøy, jeg hadde helt glemt hvordan det så ut i hagen. Så mange sommerblomster! Dette er før hekken ble satt, og ikke noe gelender her ved trappa heller. Og ved Pergolan, ja, hvilken Pergola?? To plasikkstoler foran et vindu, det var alt. Og ale disse furer på forsiden da..med amplet..ja, ja.. Det har helt klart forandret seg her gjennom åren..

Uansett, igår fikk jeg vasket dammen, endelig, så nå venter den bare på varmare dager så skal fiskene få flytte ut. Det var lovet regn på ettermiddagen, og regn kom det, men ikke mer enn at jeg var og kjøpte mine sommerblomster til pottene så nå er det gjort. Ble mer gress og da… ikke uvanlig for meg..

Så nå er jeg klar, nå er det vel bare hagekos igjen for sommeren…

I kjøkkenhagen kom to persilje, begge storbladete men den ene hette også selleri persille, god, den har jeg ikke sett tidligere. Det fyller seg opp..

1 kommentar:

Meta sa...

Jag tycker trädgården var fin på den tiden också men, visst har den förändras. Det är härliga rum i den nu. Tänk vad man glömmer fort. Det var ju tur att du hittade dessa kort. kram mamma