torsdag 28. april 2011

Terrassen–en trist syn..

Sån ser terrassen vår ut nå, en trist syn som ikke innbyder noe særlig til lange hyggestunder. De gamle hagemøblene er siden lengst beiset med samme maling som huset, de furuhvite var ikke lenger furuhvite. Gelendret er tynnt som fyrstikker og byr ikke på stort vern mot innsyn, her klattrer villvin om sommeren. Leveggen fikk vi satt opp etter noen år, før den tid var det som å sitte å spise i en ørken. Stativet i borteste høyre side er festeanordning for et seil jeg hatt som tak de siste fire år, men vinden får sånt tak i seilet at gelendret vipper. Til høyre om fotografen står en utepeis. Og gulvet, grå skipsmaling, noe burde da kunne gjøres med det og. Tidligere var her balkongkasser men dem tokk jeg vekk forrige vår, og fjorårets ampler er der enda med vissne blomster. Orket helt enkelt ikke synet.. Her blir jeg helt enkelt nødt til å gjøre noe drastisk, det får bli sommerens prosjekt. Men hva??

7 kommentarer:

Bille sa...

Hei, så heldig du er så har så fin terrasse! Jeg ville prøvd noe som klatrer på rekkverket, har du bed på utsiden? Krukker går jo også fint, siden du er lei balkongkasser, kan det jo være kjekt å variere litt.

Ser at du har flere innlegg om terrasse, så jeg har flyttet bloggen din til "øverste avdeling" på Skyggebalkongen :-)

Torill sa...

Mange muligheter her Mia. Først handler det vel om kva funksjoner terassen har, eller skal ha ? Ser for meg både puter, tepper (plastryer på "golvet"), verandakasser, krukker, stein, fontene.... Og så var det dette med vatning av krukker og sånn.... Valget blir nok ditt uansett er eg redd !! Men bare sånn at det er sagt....Det er vel ikkje mange terasser det er så mykje bløming enno eller ??

Unknown sa...

Jeg regner med vi får se en forvandlig her utover sommeren så kreativ som du er.Du har jo et fin terasse , lykke til Marit.

Bea sa...

Hej!
Oj, så stor terass och den ger dig säkert många möjligheter!

Sänd din adress och får du ett paket av mig så småningom :)
I min profil finner du e-post.

Ha en fin dag! /Bea

Elisabeth sa...

Kjempestor og flott terrasse, her er det jo mange muligheter. Jeg er sikker på at du finner din stil iløpet av sommeren :) Lykke til.

Blomsterguri sa...

Bare potensiale her Mia. Dette greier du fint - det er jeg helt sikker på! Ha en knakende god helg!

... sa...

Terrassen din byr på mange muligheter, og du som er så kreativ kommer helt sikkert til å gjøre det kjempeflott her.
Skal bli spennende å se hva du finner på :)

Takk for kommentar på andrebloggen min. Jeg tror bjørkeblader kan høstes til plantefarging gjennom hele sesongen. Løvetann er jeg ikke helt sikker, men tror hele planten skal høstes under blomsting (altså rot,blad,blomst). Jeg tenker å prøve etterhvert som det blir flere løvetann i blomst.

God helg til deg :)